Ki lesz a befutó?

2021. április 29. 10:54

Tehát Jakab, Karácsony és Dobrev, a többiek nem számítanak.

2021. április 29. 10:54
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Vasárnap fény derül a nagy titokra, bejelentik, hogy ki lesz a DK miniszterelnökjelölt-jelöltje.

Tehát Jakab, Karácsony és Dobrev, a többiek nem számítanak. Mármost, ha Karácsony valóban indul, akkor Jakab nyeri az előválasztás első fordulóját, mert a baloldali szavazatok megoszlanak. Ha, Karácsony a második fordulóban is bent marad, akkor azt is Jakab nyeri, mert továbbra is megoszlanak a baloldali szavazatok. Ha, Karácsony a második fordulóból visszalép, akkor Dobrev nyer. Ha, Karácsony egyáltalán nem indul, az első fordulót akkor is Jakab nyeri, a másodikban viszont Dobrev begyűjti a kiesők támogatóinak a szavazatait és nyer.

Tíz éve elképzelni sem tudtunk volna ilyen felállást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csanaki
2021. április 29. 18:21
Egy alapvető hiba az érvelésben: A baloldali szavazatok mindenképpen megoszlanak, hiszen a Ballikra azaz Jákobra is ballerek szavaznak. Normális nemzeti gondolkodású ember kerüli ezt a prostituálódott bolsevik roncsot is, mint az összes többit odaát. Moslékot a disznóknak!
péterx
2021. április 29. 14:42
Így vagy úgy, az lesz, amit Fegyenc akar, mert az ő pártapparátusa a legrősebb a baloldalon. De - nem én mondtam - több százezer szavazat hiányzik
mo ching
2021. április 29. 12:17
Ezen a választáson igazolódni fog Sztálin elvtárs mondása, miszerint: "Nem a szavazók választanak, hanem a szavazatszámlálók!". Édesmindegy, ki kire fog szavazni, a végeredmény már borítékolva van.
lemez
2021. április 29. 11:54
Elég szégyen az országra nézve,hogy képesek belemenni az emberek a szemkilövető játékába.Vajon tudják ,hogy mire ,kikre szavaznak,az orbánfóbiások.?A rendszerváltás után 30 évvel fel sem merúlhetne a sok kommunista szenvedés után,hogy apró ivadék még a kózéletbe lehetne.Szégyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!