Két kiváló sportember, két különböző vélemény

2021. április 06. 17:03

A tolerancia bajnokaként pöffeszkedő Nyugat ismét tanúbizonyságot tett a kettős mércéről.

2021. április 06. 17:03
Megafon
Facebook

„Míg Gulácsi Péter kiállását a szivárványcsaládok mellett egységesen ünnepelte Németország, addig a kulturált, ám konzervatív ellenvéleményt megfogalmazó Petry Zsolt kapusedzőt csapata, a Hertha kirúgta.

A tolerancia bajnokaként pöffeszkedő Nyugat ismét tanúbizonyságot tett a kettős mércéről, és arról, hogy a jobboldali véleményeket üldözik, emberek egzisztenciáját teszik tönkre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZXX
2021. április 07. 10:24
Buzik vannak, akik azzal akarnak normálisnak tűnni, hogy gyereket nevelnek. Ez se a gyereknek, se a társadalomnak nem jó. De a buziknak se lenne jó, de ezt ők nem akarják tudomásul venni. Szóval a buziknak másként kell feldolgozniuk és megbékélni azzal, hogy buzik. Vannak erre szakemberek is, ha egyedül nem megy.
nebulo15
2021. április 06. 21:05
Most már csak egyet remélek, hogy Gulácsit elfelejtik behívni a válogatottba. Nem egy világcsoda...
Onurisz
2021. április 06. 20:43
Látom ez az eset ugyanarra a sorsra fog jutni, mint Orbán illiberalizmusról szóló beszéde. Mindkét oldalon elkönyvelik, hogy ez a szerencsétlen Petry ellenvéleményt fogalmazott meg Gulácsival szemben. Pedig erről szó sem volt, csupán azt mondta, hogy amíg élsportoló, addig nem kellett volna társadalompolitikai véleményt megfogalmaznia, mert ellenségeket szerez magának. Valószínűleg én is csak azért jegyeztem meg, mit mondott pontosan, mert nekem is ez a problémám Gulácsival, nem véleménye, amellyel ugyan nem értek egyet, de meg sem kövezem érte.
tolan
2021. április 06. 20:30
Az azért az lélegzet elállító, hogy a Petry-riportot követő este már ott volt a német ügyvezető asztalán a német fordítás...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!