Két évvel ezelőtt már beszéltünk a testi fenyítésről és a feltétel nélküli szeretetről

2021. április 13. 14:46

A Fidesz sajtója igyekszik félremagyarázni a Gulyás Mártonnal történt beszélgetésben elhangzottakat.

2021. április 13. 14:46
Márki-Zay Péter
Facebook

„Két évvel ezelőtt már beszéltünk a testi fenyítésről és a feltétel nélküli szeretetről...

Most nem a baloldali média, hanem a Fidesz sajtója igyekszik félremagyarázni a Gulyás Mártonnal történt beszélgetésben elhangzottakat. Ismét arra kérek mindenkit, hallgassa meg az eredeti beszélgetést a Partizán oldalán.

AKI CSAK A PARTIZÁNBÓL HALLOTT A NAGYCSALÁDOMRÓL...

...könnyen azt hiheti, hogy négy gyermekem van. Ugyanis amikor a gyermeknevelésről volt szó, említettem, hogy négy gyermekkel babakocsival sétálva fontos volt a fegyelem a kicsiknél. Életünknek ebből a csodaszép időszakából megosztok Önökkel két képet - Baján és Szegeden készültek 2001-ben. A félreértések elkerülése érdekében egy friss képet is közzéteszek, ahol immár nagyobbrészt nagykorú

HÉT GYERMEKEMMEL VOLTUNK REGÉC VÁRÁNÁL.

A sok provokatív kérdést felvető beszélgetés rövidebb, egyórás vágott kiadása tegnap este jelent meg a Partizán YT-oldalán, a teljes háromórás beszélgetés sok további fontos kérdésről, Magyarország fejlődéséről, gazdaságpolitikáról a támogatók számára elérhető, de hanganyag formájában a 3 órás vágatlan verziót Ön is meghallgathatja a Partizán podcastoldalán.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. április 14. 16:31
Ez kit erdekel? Ez is egy narcisztikus pszichopata, agresszióval spékelve!
nyugalom
2021. április 14. 15:18
Mi baja van? Hazudik vagy beteg? Ha beteg, köteles nyilvanossagra hozni!
bunko_jobbos
2021. április 14. 09:56
Azt szoktam mondogatni, hogy ha a gyereket két évnél ritkábban vagy sűrűbben vered meg, akkor elrontasz valamit. Persze itt a verés nem olyan, mint a kocsmai verekedésnél, hogy fekvő helyzetben rugdosni kell a gyereket. :-) Hanem egy-két pofon. (Egyébként a nádpálca hihetetlen jó találmány volt, mert nem tudott egy erős férfi sem maradandó sérülést okozni, míg egy pofonnál igen.) Ez is a libisk szélsőséges felfogása, hogy nem szabad a gyereket megütni. Nem emiatt utálom ezt a zajos márkit.
konfucius
2021. április 14. 08:11
Nincs ezen mit félremagyarázni: megvertél egy két éves gyereket. Súlyosbító körülmény, hogy képtelen voltál az indulataidat kordában tartani, dühből támadtál rá egy nálad jóval kisebb, a te védelmedre szoruló kisgyerekre. Súlyosbító körülmény, hogy ezt még meg is próbálod megmagyarázni, helyesnek beállítani, és propagálni. Beteg lelkű ember vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!