Karácsony Gergely és Navalnij

2021. április 20. 07:50

Kárpátaljáról is elég rossz hírek érkeznek, az ottani magyarság konkrétan életveszélyben van.

2021. április 20. 07:50
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Kedves Karácsony Gergely! Kárpátaljáról is elég rossz hírek érkeznek, az ottani magyarság konkrétan életveszélyben van. A demokrácia és a hazai »nagy demokraták« barátja, az USA által létrehozott bábállam üldözi, listázza, nyelvétől megfosztja vagy elnézi a különféle fasiszta szervezetek által ellene elkövetett atrocitásokat. Szóval ha legközelebb bementek az USA nagykövetségre a szokásos eligazításotokra, a szendvics zabálás közben ezt is említsétek meg a gazdinak, hátha rászól az ukrajnai ügynökeire. Persze tudom én, hogy sosem mernétek ilyet tenni és azt is, hogy nektek a külhoni magyarság sorsa teljesen közömbös. Maradnak hát Navalnij féle bajkeverők.”

Nyitókép: MTI/EPA/Babuskinszkij kerületi bíróság

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realman
2021. április 20. 18:22
Hazugsag, a karpataljai magyarok nincsenek veszelyben. Csak az orosz kormany akarja osszeugrasztani a nemzetisegieket a hazaarulo szervilis pojaca Szijjarto asszisztalasa mellett.
tomtam
2021. április 20. 14:56
A főpolgármester közszereplése első percétől aktivistaként működik. Fogalma sincs a politikáról. Különösen annak önálló műveléséről. A röpcédula-kommunikáció tematikája a kormány tagadására szorítkozik. Meg sem próbálkozik pozitív üzenetekkel.
kezdődik a bukás
2021. április 20. 13:27
Ez a bábállamozás nettó orosz propaganda.
Robur
2021. április 20. 11:03
Na, a Kötter majom hiányzott már csak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!