Karácsony Gergely egyre inkább egy önmagát lejárató hazugság-spirálba kerül

2021. április 17. 10:36

Készülhet is lassan is a saját „igazság-beszédére”. Sokat nem is kellene majd változtatni rajta.

2021. április 17. 10:36
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Annyit panaszkodik és mutogat mindenért másra, hogy lassan már a saját választói sem tudnak mit kezdeni a jelenséggel. Beállt a baloldali oltásellenes kórusba, a keleti vakcina ellen hergel, akadályozza a vírus elleni védekezést, most éppen a regisztrációt támadja. Mivel városvezetőként érdemi munkát nem végez, a rábízott főváros egyre inkább lepusztult, szemetes, kátyú-kátyú hátán és elhanyagolt képét mutatja, fölösleges biciklisávon, ivókúton és darázs-garázson kívül nem épült semmi. Látszik, hogy nincs felelős vezetője.

Főpolgármester úr! Magát viszont vezetik, méghozzá rendesen. Amit Gyurcsány-mester a kezébe ad, azt ön habozás nélkül felmutatja. Önök most épp megint »érzékenyítenének«, mert ez eddig a saját híveknek bejött: »Tessék engem sajnálni, a gonosz kormányt pedig utálni!« Unalmas már ez, de nagyon! És a budapestieknek is fogytán a türelme. Rossz hírünk van! Ön bukni fog, a főnökével együtt. És ezt nem tudja majd senkire sem fogni, mert csakis önmagának köszönheti. Kutyából nem lesz szalonna, ugyanúgy fog ön is járni, ahogy a baloldali nagyfőnök annak idején. Készülhet is lassan is a saját »igazság-beszédére«. Sokat nem is kellene majd változtatni rajta:

»És közben egyébként nem csináltunk semmit ÖT évig. Semmit! Nem tudtok mondani, az elmúlt öt évből olyan jelentős FŐVÁROSI intézkedést, amelyre büszkék lehetünk azon túl, hogy miután majdnem elk-rtuk, baromi sok pénzből, a szarból visszahoztuk a LÁNCHÍD-FELÚJÍTÁST a végén. Ha el kell számolni a BUDAPESTIEKNEK, hogy mit csináltunk ÖT év alatt, akkor mit mondunk? Kell még valamit mondanom, Feri?«

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. április 18. 19:08
Karácsony Gergely jól teljesit. Ahhoz képest, pedig, hogy Orbán kormánya totális elvonást alkalmaz, kifejezetten kiválóan. Igazábol a választáson majd kiderül, hogy kik milyen kiválóak. Addig pedig rugdalni, aljasozni a másikat egy gerinctelen viselkedés. Én még egyetlenegy ellenzéki polgármestertől sem hallottam efféle hangnemet mint a a fidesz médiája alkalmaz.
benceujpest
2021. április 18. 12:05
A kormányra mutogatás nem városvezetés!
Nagyhuba1
2021. április 18. 11:47
Mea culpa,mea maxima culpa KARÁCSONYRA SZAVAZTAM?
vemiko
2021. április 18. 07:48
ne bántsátok szegény kgergő báb urat....dolgozik ám.... nem is akárhogy! gyferenc káoszprofesszor mellett ő az egyik legfontosabb lény(nem tudom hogy a "lény" elég pc-e? :)) aki dolgozik a jobboldal 2/3-án.... sajnos az ilyenek nélkül nem tudja meg senki, hogy milyen xar is lehetne ebben az országban.... nyilván sajnálom a fővárosiakat... ezt senki nem érdemli meg, de azért tegyük hozzá ezért ők is tettek....egyszóval:köszönjük!.....kösz hogy ilyen balf.sz vagy gergely.... mr bean elbújhat mögötted..... na meg a főnőköd mögött...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!