Jakab zsonglőrködése szánalmas

2021. április 25. 10:11

Az Orbán-gyűlölet és a hataloméhség miatt feláldozzák a Jobbik-szavazókat is.

2021. április 25. 10:11
null
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Nehéz követni a Jobbik politikáját.

Mármint nem azt a fajtát, amikor Jakab Péter otthon, a tükör előtt felszívja magát, begyakorolja a betonkemény kistérségi vagyonőr figurát, közben szigorú arccal, mint valami borsodi Robert de Niro a Taxisofőr című filmből ismert és legendássá vált »Nekem beszélsz? Nekem beszélsz?« kérdéseket ismételgeti, majd bemasírozik a parlamentbe, és agresszív kismalacként, ökölbe szorult kézzel és fejjel hőbörög néhány percet.

Azt is tudjuk, hogy Jakabék szerint a magyarok akár egy kisebb zsák krumpliért is képesek eladni a lelküket és a szavazatukat a hatalomnak, egyszerűek, mint a mindenféle frinc-franc nélkül szervírozott, Piros Arannyal megkent margarinos kenyér, meg butuskák is, amiben szerepet játszhat, hogy csak a közszolgálati tévét nézik meg az Origót hajlandóak megnyitni.

Hogy ezek az agymosást igénylő és makacs magyarok miért nem nézegetik a Telexet, az Indexet, a 444-et, a 24.hu-t, az Alfahírt meg a Zsurpubit, arra egyelőre nem kaptunk magyarázatot. Illetve azért van itt (is) egy csöppnyi ellentmondás, hiszen mégis olvasnak ellenzéki sajtót, éppenséggel az interneten csak úgy hasít az O1G-vallás fanatikusai által gyártott tartalom. (...)”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyelvelő
2021. április 25. 19:13
Kedves Kannmacska! "cáfolhatatlan tudományos bizonyítékot látni, mert e nélkül semmit nem ér az okfejtésed" Érdekes az ellenérvelésed. Logikai felállásban ugyanaz a felállás mint nálam semmi nem bizonyított és kidolgozott hosszú távon. Sem az ha az ember megkapja az oltást sem az ha nem. Az oltásokra adott rövidtávú testi reakcióit a szervezetnek, le lehet mérni, számadatokat tartalmazó statisztikákat, kimutatásokat, grafikonokat lehet készíteni de azt nem tudja senki előre hogy hosszútávon milyen következményei lehetnek az "átoltásnak" Talán az utódaink ha majd megfigyeléseket végeznek akár csak mi az egérkísérletekben akkor majd tudni fogják az igazságot. Hiszen ma még az is vitatott hogy honnan jött a vírus......Hosszú az út a megismeréshez. Legyen itt záró gondolatként a természetbe való ilyen nagyfokú mesterséges beavatkozás soha nem hozott jót a föld lakói számára.
Sulammit
2021. április 25. 17:42
Fúj! Ezt mondta ez a nőféleség?! Péterfy-Novák Éva? Hogy a prájd egy családi program???? Ez a Péterfy meg van őrülve! Ott vonaglanak láncra verve, mint a kutyák, csókolózó undorító pasik, ágyékukat mozgató hímringyók. Ennek a Pétefynek ilyen a családi programja? Undorító, felháborító! Vannak ennek a nőnek gyerekei? Ja, van. Hát jó szórakozást nekik a prájdon. Engem Színházba, Operába vittek ennyi idősen a szüleim. Jákob vajon egyedül megy, vagy viszi ő is a gyerekeit, na meg a feleségét, - mert ugye ez egy családi program - az idei prájdra. Az ellenzék minden vezetője ott a prájdon, Karácsonytól, Kunhalmin keresztül, Cseh Katalin és Dobrevet bezárólag.
Magicus
2021. április 25. 15:45
Jákob egy sima politikai kalandor,csekély tudással és sok frusztrációval, aki a saját zsebére dolgozik! Felmérte,hogy a nem túl agyontanult szimpatizánsait néhány jól hangzó szlogennel,jelszóval könnyen meg lehet vezetni miközben ő maga egyedül 10-50 borsodi proli fizetését viszi haza. Jól tudja,hogy a buta ember könnyen megvezethető volt,van,lesz! Jákob azt nem kalkulálta be,hogy őt is ejteni fogják a Pesti urinépek amikor már megcselekedte amit a megkövetelt a Feri, és ő csak mint vidéki suttyó a cselédlépcsőn közlekedhet házban, a szalonba őt nem fogják soha beengedni! De jól van ez így.
Kücsük
2021. április 25. 13:31
Az a baj, hogy ezzel vissza lehet és vissza is fog élni a baloldal, ha hatalomra kerülnek. Miért ne lehetne érzékenyítési igazolás arról, hogy toleráns vagy, mondjuk egy pedagógusnak? Miért ne lehetne kisebbségi igazolás, hogy kisebbségi verseket fordíts? Szerintem ez nagyon nem jó irány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!