Figyelmeztetik a szélsőjobboldaliakat, hogy a kampányban ne gyűlölködjenek

2021. április 17. 11:21

A szélsőjobboldali pártelnök nem fog diszkréten cigányozni, ha a múltjáról kérdezik majd?

2021. április 17. 11:21
Székely Sándor
Szócikk

„Olvasom a kódexet, és megkeseredett a szám íze. »Az előválasztáson induló jelöltek tiszteletben tartják jelölttársaik emberi méltóságát, magánéletük szentségét, a politikusok vallása, családi állapota, nemi identitása, szexuális orientációja nem képezheti a kampány részét«.

Igen. Jól olvassák. Ez van az etikai kódexben. Tehát a félfasiszta regnáló kormányunkat olyan emberekkel, szervezetekkel akarjuk leváltani, akiket figyelmeztetni kell arra, hogy gyűlölködni, személyeskedni, »urambocsá« buzizni, cigányozni nem szép dolog? Az emlékezetes judapestező borsodi jelölt nem fog újra majd zsidózni, mert aláír egy papírt? A szélsőjobboldali pártelnök nem fog diszkréten cigányozni, ha a múltjáról kérdezik majd?

Sőt, az is friss hír, hogy a Momentum nem biztos, hogy részt vesz az előválasztáson, mert nincsen egyezség az online előválasztás kidolgozásában.

Kicsit csalódott vagyok. Most azt látom, hogy ha így folytatják, a »hatosfogat« belesüllyed a parttalan vitákba és a nagyon rossz mondatokba, és teljesen hitelteleníteni fogják magukat. Ám ha egyébként evidens dolgokról külön megállapodást kell kötniük, akkor feltűnő, hogy milyen egyéb evidenciák maradtak ki. Például a hazudozás tilalma.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2021. április 18. 01:47
A félfasiszta minősítés a teljesen bolsiktól nem ér el az ingerküszöbömig.
Saksafar
2021. április 17. 19:37
Teljesen hitelteleníteni fogják magukat? Miért, eddig hitelesek voltak? Bocs, nem vettem észre. Biztosan kevés volt a kurvaerős kép?
Box Hill
2021. április 17. 12:53
A baloldal, amikor még nem figyelmeztették egymást: "A gyűlölet része a harcnak. Az ellenség kitartó gyűlölete repít minket túl az ember természetes korlátain és formál bennünket hatásos, választékos, erőszakos és hidegvérű gyilkoló-gépekké. Katonáinknak ilyenekké kell válniuk, mert a gyűlölet nélküli emberek nem győzhetik le a brutális ellenséget.”- fogalmazta Ernesto "Che” Guevara ezen anti-krisztusi üzenetét 1967-ben, a Trikontinentális Szolidaritási Szervezet Kubában tartott konferenciájára.
antares007
2021. április 17. 12:37
Kis cionista ennek a kormánynak köszönhető,hogy itthon a zsidóság teljes biztonságba érezheti magát sőt komoly pénzügyi támogatásban is részesülnek jóval több pénzt kap a zsidó magyar,mint a komcsi időszakban börtönt kapott nem zssidó magyar,ezért ezt a kormányt legfeljebb azért lehet bírálni,mert most már túlzásba viszi a zsidók ajnározását,ezt azért nem jellemző a félfasisztákra.Te kiestél a zsidó fájdalmi kasszából,ezért vagy frusztrált.Gazdáiddal a Fletóagyú masszával beszéld meg,hogyan kaphatsz újra pénzt és akkor mindjárt demokratikus lesz az igazán félfasiszta Jobbik meg társai.Ritka sunyi áldemokratikus tetvedék vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!