Ezúton kérünk elnézést libanoni barátainktól!

2021. április 28. 09:13

Először megveszünk a gagyiból irtó drágán irtó sokat, aztán meg elajándékozgatjuk.

2021. április 28. 09:13
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A Magyar Közlönyben megjelent, hogy olyan típusú (Shangrila510S) kínai lélegeztetőgépet ajándékoztunk Libanonnak, amiről az angol orvosok már egy éve azt mondták, hogy semmire sem jó, viszont akár veszélyes is lehet. Nem is igazi lélegeztetőgép, inkább a betegek szállításánál jelent átmeneti segítséget.

Kell ehhez pofa: először megvesszünk a gagyiból irtó drágán irtó sokat, aztán meg elajándékozgatjuk. A külügyminiszternek még ahhoz is elég vastag az epidermisz az arcán, hogy saját maga vigye ki a ketyeréket és húszezer maszkot (gondolom, az is kínai gagyi). Ezúton kérünk elnézést libanoni barátainktól! És kérjünk elnézést magunktól is, hogy nem tudtuk megállítani a kormány ámokfutását!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cooperator
2021. április 29. 14:34
Neked nincsenek barátaid sem lIBANONBAN, SEM ITTHON, TE HÚGYAGYÚ GÖRÉNY. ez a Szarházi Ákos minden kommentelőnél úgy kiveri a biztosítékot, hogy alig lehet helyet találni a saját kommentemnek.
kRoKoDiLaGyú
2021. április 29. 10:29
Egyilyen szar "gagyi" 15e dollárba kerül. Ha veszel min 50-et, akkor 13e https://chinasyp.en.made-in-china.com/product/jvVnHlaAYBRu/China-Syp-Shangrila510s-Emergency-Transport-Ventilator.html
alphaville
2021. április 29. 08:19
Nagyon frusztrált ez a szerencsétlen faszkalap. Nem baj.
Kristály
2021. április 29. 08:05
Maradjál te csak a kutyafaszánál vagy a lófaszánál válassz tetszés szerit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!