Fontos ponthoz érkeztünk az oltási programban

2021. április 27. 21:14

Most már gyakorlatilag bárki számára elérhető a védőoltás. Egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy elérjük a megfelelő szintű védettséget.

2021. április 27. 21:14
Dömötör Csaba
Facebook

„Az oltási program eredményessége (és a védelmi szabályok betartása) már egyértelműen látszik a fő számokban: az elmúlt héten 35 százalékkal csökkent az új megbetegedések száma az előző héthez képest. Vas megyében volt a legnagyobb a mérséklődés, ott 48 százalékos, de Szabolcsban is 44 százalékos a csökkenés.

Az oltási hajlandóság folyamatosan nő, eközben a KSH szerint az év elejéhez képest gyakorlatilag megfeleződött az oltást elutasítók aránya. Az is jó hír, hogy a magyarországi mintákban továbbra sem fedezték fel az indiai vírusvariánst.

Egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy elérjük a megfelelő szintű védettséget, köszönet mindenkinek, aki az oltási programban való részvétellel és a szabályok betartásával részt vesz az elmúlt évek leghosszabb küzdelmében és legnagyobb összefogásában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aleb19
2021. április 28. 00:19
idiota oltasellenes propagandat honapokig megturo es folytato fidernyakok sikeresen atpolitizaltatok a jarvanyt a kezdetektol most igy jobb? eroszakkal fogtok oltatni?
kortárs
2021. április 27. 22:54
A koronavírus sem gyyőzte le a magyarok kormányát, így a frusztrált ellenzék már megint csak a soros szovjet csapatokban bízhat. :))
metálgitár
2021. április 27. 22:20
Idegesek a helyi ballib trolljaink. Vajon miért?
realman
2021. április 27. 22:04
Domotor Csaba a Fidesz akarhanyadik apparatcsik senkije.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!