Hullarablók

2021. április 23. 15:00

Borzasztóan nehéz erről az egészről írni, ugyanis a koronavírus áldozatai mögött életek, elvesztett emberek, megárvult családok vannak.

2021. április 23. 15:00
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Nem létezik olyan betegen gondolkodó lény e bolygón, aki ebből politikai hasznot akarna húzni. Gondoltam sokáig naívan és jóhiszeműen, ameddig meg nem néztem Nagy Attila Tibor szereplését a PestiTV-ben miközben ezt mondja:

»Az ellenzék ugyan elmondja azt, hogy a kormány felelős, de nem tesz közzé szegmentált üzeneteket. Nem szól külön a gyászolókhoz. Márpedig a gyászolók tömege, azon választópolgárok tömege, akik siratják a hozzátartozóikat, rokonaikat, ismerőseiket az idővel egyre nőni fog. Számításaim szerint szépen felmegy 100-150-200 ezerre. 200 ezer gyászolóval már egy párt adott helyzetét is el lehet dönteni idővel. És az ellenzék adott része, beleértve a DK-t miután nem szól közvetlenül a gyászolókhoz egyelőre, ezért nem tudja kellőképpen kihasználni a gyászból adódó fájdalmat.«

Nagy Attila Tibor a magát függetlennek beállító politikai tanácsadó természetesen vérbaloldali, Gyurcsány Ferenc hű szolgája, aki az idézett mondatokat nemcsak úgy bedobta a nyilvánosságba, hanem politikai tanácsnak szánta azokat. Külön kiemelte a Demokratikus Koalíciót, ahol aztán gyorsan meg is fogadták Nagy Attila Tibor tanácsát és nekiláttak a halálkampánynak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. április 24. 13:15
Ha a baloldal nem lett volna oltásellenes, nem lenne ennyi halott. És, hogy örülnek neki, gusztustalan.
beflower56
2021. április 24. 12:10
10 éve természetesen
beflower56
2021. április 24. 12:10
'0 éve Bajorországban élek.Nem ismerem a napi aktualitásokat Magyarországon,de ezeket a halálkampányt folytató bunkókat kiméletlenül száműzni kell a nyilvánosságból!Senkinek nincs joga mások halálát felhasználva kampányolni!Közvetetten törvény is tiltja,csak utána kéne menni,és alkalmazni.pöcsfejekkel szemben! Üdvözlettel Bajorországból.
mukk
2021. április 24. 01:35
Én azt nem értem, hogyan szerepelhet továbbra is tv műsorban egy ilyen beteg gondolkodású alak, mint ez a N.A.T. Az ilyent ki kell közösíteni, bármelyik oldalról legyen is szó. Méltányossági alapon. (Egyébként is egy rohadt idegesítő, tudálékos fasz.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!