Köszönettel tartozunk a BLM-szoborért

2021. április 06. 10:45

A IX. kerületben felállított „alkotás” tökéletes esszenciája a világunk rothadó betegségének, a liberalizmusnak.

2021. április 06. 10:45
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Az első és legfontosabb kérdés, hogy Budapest IX. kerültének mi a köze a Black Lives Matter mozgalomhoz? Tudtommal a ferencvárosi fekete közösségét nem érte semmiféle atrocitás az utóbbi időszakban.

Baranyi Krisztina másfél év alatt (ahogy a többi baloldali kerületvezető munkatársa) semmit nem tett a kerületért. Ahogy Budapest teljes egészén, így a IX. kerületben sem sikerült még érdemi fejlesztéseket véghez vinni. Eközben a szimbólumpolitika ki van maxolva, erre példa a BLM-szobor is. Ugyanakkor bízom benne, hogy ferencvárosi emberek ezen idő alatt rájöttek, hogy a Facebook posztoktól nem lesz szebb, jobb, élhetőbb a kerület.

Baranyi, a BLM-szobor és a ferencvárosi példa tökéletesen megmutatja, hogy ez az, amit a baloldal tud.

Nyilvánvalóan ezt a szobrot azért készítették, hogy valaki ledöntse, ezt Baranyi Krisztina tudta a legjobban, ezért csináltatta. Ismét lehet beszélni fasizmusról, nácizmusról és addig sem kell valódi munkát végezni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. április 07. 08:18
A pestisrácok egyik képviselője a mellett érvel, hogy ezt jogi eszközökkel kellett volna eltávolítani. Mert így rossz optikát vet a Fideszre. Nem jól látja. A jogi eszközöket arra kellett volna bevetni, hogy a felállítást megakadályozzák. Utána ez már olyan, hogy nem lehet utólag gumit húzni a bögyörőre. Nem hatásos.
bagira
2021. április 07. 03:18
Ócska csúf műanyag jellemzi a felállítóját. Szobornak nem mondható inkább szemét .
tevevanegypupu
2021. április 06. 21:10
Egyébként - hacsak Baranyi Krisztina nem szeretett bele George Floydba - fel nem foghatom, hogy mi a franc köze van Ferencvárosnak ehhez a bűnozőhöz és az BLM eszelős mozgalomhoz?
tevevanegypupu
2021. április 06. 21:07
Minden esetre ezt a szobrot nem szabad elfelejteni..és a következő választson plakátolni kell..tökéletes 3D-s lenyomata az összefogásnak..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!