Bátor fiatalember ez az „Orbán-párti” Menczer Tamás

2021. április 14. 09:17

Hát lássuk, miket állít Menczer, és annak mennyi a valóságtartalma.

2021. április 14. 09:17
Vágó István
Facebook

„– »A kínai és az orosz vakcina a magyar adatok szerint pontosan olyan védettséget nyújt, mint az úgynevezett nyugati vakcinák« - HAZUGÁG. Egyetlen vakcina sem pont olyan védettséget nyújt, mint a másik. A valós adatokat szerettem volna én is látni már, tettem is erre javaslatot az adásban (hogy adják ki a kórházban ápoltak - és meghaltak - oltottsági adatait vakcinák szerinti bontásban), de kollégái ezeket hétpecsétes titokként őrzik. Menczer mire alapozza ezt az állítását?

»Aki oltást kap – bármelyiket – az jó eséllyel nem lesz beteg, de ha netán mégis elkapja, szinte kizárt, hogy súlyos állapotba kerüljön« - HAZUGSÁG. Hány ellenpéldát soroljak saját ismeretségi körömből? Vagy Menczer nem ismerne ilyen tragikus történeteket? Olvasgassa akár a Facebook erről szóló szomorú posztjait is, aztán szégyellje el magát.

– »A baloldal betegeken és halottakon átsétálva akar hatalmat szerezni.« - HAZUGSÁG. Már bocsánat, de betegek és halottak az Orbán-párt kormányzása alatt nőttek tragikus számban világrekord méretűvé. Menczer főnöke (Orbán) jelentette ki, hogy ő viseli a felelősséget, és ez így is van. Jó lenne, ha Menczerék nem »sétálnak át rajtuk«. Ne a beoltottsági számok bűvöletét terjesszék óránként, hanem nézzenek szembe a tragikus kórházi helyzettel, a lélegeztetőgépeken példátlan arányban meghaltak számával! Mivel magyarázza azt, Menczer úr, hogy bár nálunk ilyen példás az "átoltottság", mégis élen járunk a halálozási adatokkal?

–  »Vágó úrnak a keleti vakcináktól áll égnek a haja« - HAZUGSÁG, nem ezt mondtam. Ha nem hiszi, hallgassa meg még egyszer.

»Mindenki életveszélyben van, aki az oltásellenes baloldalra hallgat« - HAZUGSÁG. Az ellenzék oltáspárti - de bizonyított hatásosságú és biztonságosságú vakcinát ajánlott mindig is. A keleti vakcinákról kezdetben nem tudtunk semmit (és ettől állt akkor égnek a hajam!) - és most se sokat. De, amit tudunk, az sem minden téren megnyugtató. Soroljam? Úgyis tudja!

»És mindennek a teteje: már a szlovákok, az osztrákok, a bajorok és sokan mások is a keleti vakcinákat keresik, vásárolják.« - nocsak. Erről nekem nincs tudomásom. Ha valaki, hát a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára elárulhatná nekünk, a felsoroltak mikor vásároltak keleti vakcinákat. A szlovákokról hallottam egyedül, kormányválság is lett a vége, a szállítmányt az oroszok visszakövetelik. Vegyük észre, hogy pártunkat és kormányunkat senki sem követi az Unióban, még nagy barátaink, a lengyelek sem... Úgyhogy minden valószínűség szerint ez is HAZUGSÁG.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rudolfkis
2021. április 16. 11:16
"Olvasgassa akár a Facebook erről szóló szomorú posztjait is, aztán szégyellje el magát." A Facbook posztjai megbízhatóak Vágó elvtárs és brigádjának. Amit a baloldali szarok terjesztenek az neki mérvadó. Undorító komcsi. "JUSZT LÁSZLÓ SZERINT A SINOPHARMMAL VALÓJÁBAN HÁROMSZOR KELLENE OLTANI." ez is egy szakértő.
Ooomph
2021. április 15. 10:23
Lám... "Kvízprofesszort" csináltak egy nagypapás zsidóból, de azért csak megmutatja közel a 100-hoz, milyen is valójában a megfejtéseket monitorról olvasó kunbéla-ivadék.
tevevanegypupu
2021. április 15. 08:35
Felesleges bármit mondani..aki Gyurcsánnyal és az Apró unoka Dobevvel összeáll, az gazember..gyilkosok ivadékával, gyilkosok pénzéből élő társulat maguk ott a DK-ban..
patkánynak sem nevezhető férgek
2021. április 14. 22:59
"Olvasgassa akár a Facebook erről szóló szomorú posztjait is, aztán szégyellje el magát." Ja, ha a Facebookon beböfögte egy kamu profil, hogy minden ismerőse meghalt, mert az Orbán, akkor az már úgyis van? Idióta vén barom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!