Így szokott feleslegesen hergelni és hangulatot kelteni a baloldal

2021. április 29. 11:26

Előbb hevesen támadják, aztán mindannyian megszavazzák a kormány javaslatát.

2021. április 29. 11:26
Nacsa Lőrinc
Facebook

„Honnan lehet biztosan tudni, hogy a baloldal csak politikai hecckampányt űz fontos témákból? A tegnapi országgyűlési szavazáson eldőlt, hogy az Alkotmánybíróság határozata alapján kompenzációt kaphatnak azok a rokkantsági vagy rehabilitációs ellátásban részesülő emberek, akiknek az új alapokra helyezett felülvizsgálatot követően alacsonyabb lett a juttatásuk, mint előtte volt.

A baloldal a törvény vitában hevesen támadta a törvényt:

DK: »Mondjuk azt, hogy botrány, az a szó jutott eszembe, hogy botrány. Botrány ez a javaslat!«
MSZP (kamuvideós Korózs): »Úgy látom, hogy ez a törvény nem szolgálja azok érdekeit, akikért benyújtották, sem az elszenvedett sérelmekről, sem azok kompenzációjáról itt igazából érdemben nincs szó.«

Majd ezek után mindannyian megszavazták a kormány javaslatát, mert pontosan tudják, hogy az eleget tesz az Alkotmánybíróság döntésének. Na így szokott feleslegesen hergelni és hangulatot kelteni a baloldal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. május 01. 05:42
"....Előbb hevesen támadják, aztán mindannyian megszavazzák a kormány javaslatát..."És utána még azt is megállapitják, HOGY TKP. ŐK TALÁLTÁK KI AZT A DOLGOT.
Robur
2021. április 29. 12:52
Ügyes voltál. Most töröld meg a szád szélét, hogy nehogy kakis maradjon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!