Agyhalál a köbön

2021. április 14. 11:11

Ez annyira ocsmány, hogy már szép ...

2021. április 14. 11:11
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Agyhalál a köbön, avagy amikor ennyire hülyének nézi az embereket a propaganda.

1) a vírus az üres iskolákban kb 2-3 nap alatt magától elpusztult. Így a vegyvédelmi osztag teljesen feleslegesen bohóckodott a kerti permetezőkkel. (Amikor a járvány közepén bemegy az első fertőzött gyerek, akkor sajnos nagyon is ott lesz megint. )

2) Valószínű azért tudja ezt Cecília asszony és a HM is. A »befejezték a fertőtlenítést« ugyanis a propagandacikk szerint nem azt jelenti, hogy az összes iskolában játszottak egyet, hanem azt, hogy ÖSSZESEN 159 INTÉZMÉNYT »fertőtlenítettek«. :)))Ez annyira ocsmány , hogy már szép...

Az áprilisi 19.-i kötelező nyitás persze nem ezért hatalmas hiba.

Persze a milliószámra osztott ingyenes tesztekről és FFP2 maszkokról nem szól a propaganda. Ja, mert annak »csak« értelme lenne, ellenben nincsen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2xli
2021. április 15. 12:10
Már, már Tóth Csabának drukkolok Zuglóban. Ő nem ekkora fasz, mint Hadházy, ha már a Fidesz nem mozgolódik a kerületben, úgy látszik, lemondtak rólunk. Kár! :((
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. április 14. 22:28
Soha nem bocsátom meg magamnak, hogy egy LMP szimpatizáns ismerősöm kérésének engedve odaadtam a kopogtatócédulám.
kozmosz
2021. április 14. 21:37
Ez egy hivatásos barom.
Pitypangocska
2021. április 14. 21:33
Milyen jó címet találtál az életrajzodnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!