A magyar egészségügy kifogástalan állapotban van – A baloldal kétszer is rendbe tette

2021. április 11. 17:26

Többször megígérték, tehát biztos rendbe tették. És mi okunk lenne kételkedni abban, amit mondanak?

2021. április 11. 17:26
Szalma György
Kontra

„Nem tudom, hogy az ellenzék miért hisztériázik az egészségügy állapota miatt, hiszen minden a legnagyobb rendben kell legyen vele. Legalábbis, ha hihetünk a balliberális pártok szavának, akkor a magyar egészségügy a lehető legjobb állapotban van. A most óbégatók többsége ugyanis ott szorgoskodott, mikor az európai színvonalú magyar egészségügy alapjait lerakták. Már ha hihetünk a balliberális pártok szavának.

Az SZDSZ kifejezetten ezzel a szlogennel kampányolt az utolsó ciklusuk előtt: Rendbe tesszük az egészségügyet! Többször megígérték, tehát biztos rendbe tették. És mi okunk lenne kételkedni abban, amit mondanak?  

Kökény Mihály a szocialistákra jellemző szakértelemmel, Horváth Ágnes pedig a liberálisokra jellemző becsületességgel vezette át a magyar egészségügyet az űrkorszakba. Már ha hihetünk a balliberális pártok szavának.

A nyolc évnyi MSZP-SZDSZ kormányzás négy szoci és két liberális politikust fogyasztott el az egészségügyi tárca élén.

Ez alatt a két ciklus alatt pedig öt éven keresztül Gyurcsány Ferencnek hívták a miniszterelnököt, aki jakobinus hévvel vetette bele magát az országjobbító reformok levezénylésébe. Borzasztóan sikeres évek voltak. Olyan korszakalkotó innovációk fűződnek a kormányzásukhoz, mint példának okáért a határon túli magyarok elleni gyűlöletkampány, a költségvetési adatok meghamisítása, emberek agyonveretése, szemek kilövetése.”–

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2021. április 12. 11:29
"A magyar egészségügy kifogástalan állapotban van – A baloldal kétszer is rendbe tette" Milyen baloldal? A Fidesz? Mert ők "kormányoznak" már 11 éve.
Coccothraustes
2021. április 12. 07:56
Hány kórházat zárt be az SZDSZ? A legjobbakat. Ki vezette be a vizitdíjat? Gyurcsány. Erre számíthatsz, ha a moslékellenzék kerül kormányra.
Coccothraustes
2021. április 12. 07:54
"Rendbe tesszük az egészségügyet! " Mint az országot. Az MSZP-SZDSZ kormány szintre emelte a korrupciót és inkompetenciát.
KonzervatívHarcos
2021. április 11. 22:03
Hogy lehet leírni ilyen moslék cikket? Egyrészt semmi újat nem montál vele, mindenki tudja hogy se az SZDSZ sem az MSZP nem javította meg az egészségügyet, de van még egy apróság. Most nem Gyurcsány és nem az SZDSZ van hatalmon már egy ideje, szóval ilyen szempontból is nagyon förtelem ez az írás. Felháborító és gyomorforgató viszont azért, amit a Fidesz a járvány alatti intézkedéseivel tesz és neked van pofád ilyen hülyeségeket leírni? 20 év után is Gyurcsányozni és Horvát Ágnesezni fogsz? Miért nem arról írsz hogy miért gáz az 5000 egészségügyi dolgozó felmondása akik megsúgom nem a takarítók és a portások voltak, hanem ápolók, szakápolók és orvosok, tehát a kisebbség azok közül akik kiteszik a 100.000 egészségügyben dolgozót. Írhatnál még arról is hogy az itthoni járványkezelés a legszarabbak egyike.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!