A kormány adjon őszinte tájékoztatást a kínai oltással kapcsolatban!

2021. április 13. 15:46

Most a magyar kormányon a sor, hogy felnőttként kezelje a lakosságot.

2021. április 13. 15:46
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Közös érdek az oltások iránti bizalom növelése, hogy minél többen kérjék a vakcinát. Nincs kormánypárti és nincs ellenzéki oltás, csak drámai járványhelyzet van. Az az igazi oltáspárti politika, amely a bizalmat növeli. A bizalmat azonban nem politikai lózungokkal, hamis sikerpropagandával, az ellenzék támadásával, hanem tiszta és világos szavakkal, szakmai kommunikációval, nyílt tájékoztatással lehet növelni.

A magyar kormánynak meg kell nyugtatni és tájékoztatni kell az embereket a kínai vakcinával kapcsolatban! A félrenézés, a nincs-itt-semmi-látnivaló taktikája ugyanis csak a bizalmatlanságot növeli, az őszinte tájékoztatás viszont az oltási kedvet erősítheti. Ez különösen fontos most, a kormány nyitási terveinek kapujában.

Rengeteg megkeresés érkezik hozzánk a Sinopharm oltóanyagával kapcsoltban, amelyekre mi nem tudunk, nem is tudhatunk válaszolni, hiszen nem vagyunk hatóság, sem gyógyszerkutatók. De az elmúlt napok hírei, tetszik-nem tetszik, felvetnek komoly kérdéseket, amelyekre ezrek várják most idegesen a választ.

Nyugat-Európában őszinte kommunikáció folyik az AstraZeneca hatékonyságával és biztonságával kapcsolatban, és ezekben az országokban a kormányok felnőttként kezelik a saját állampolgáraikat, mert tudják, hogy az információ elhallgatása rövid és hosszú távon is sokkal több kárt okozna. Most a magyar kormányon a sor, hogy felnőttként kezelje a lakosságot, legyen a magyar kormány is oltáspárti, és hozzon nyilvánosságra minden adatot a Sinopharm vakcinájáról. Nem elhanyagolható a kérdés, hiszen félmillióan kaptak kínai vakcinát itthon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korrupt Kornél
2021. április 14. 18:03
szabótímea adjon őszinte választ, mely szervezetnek, országnak dolgozik MAGYARORSZÁG -talán a hazája? - ellenében!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nyugalom
2021. április 14. 13:49
Markotanyos irany az afganokhoz, mennek haza az amerikaiak! Kis búcsu, de csaladostol menjen ez a riherongy!
Csomorkany
2021. április 14. 11:52
És Timinél lesz az őszeinteségmérő.
01234567890
2021. április 14. 10:38
A magas elhalálozás oka a kórházakban uralkodó állapotok, nálunk a lélegeztetőgépre kerülők kb. 80%-a meghal, míg máshol ez 20-30%. A eü. dolgozók hiánya miatt egyéb fertőzéseket más nem tud elviselni a legyengült beteg. Európában majdnem nálunk halnak meg legtöbben kórházi fertőzésekben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!