2022 után meg kell akadályoznunk a kínai egyetem megépítését!

2021. április 20. 15:51

Orbán, a keleti diktatúrák szerelmese egy kínai káderképzőt akar Magyarországra hozni.

2021. április 20. 15:51
Manhalter Dániel
MTI-OS

„A múlt héten röppentek fel a hírek, hogy a Diákváros helyett a kínai Fudan Egyetem campusa épül meg  a hajdani Nagyvásártelep környékén tervezett rehabilitációs intézkedések keretében. A kínai egyetem campusának megépítése a Diákváros kérdése nélkül is meglehetősen aggályos. Orbán, a keleti diktatúrák szerelmese egy kínai káderképzőt akar Magyarországra hozni 540 milliárdért, a magyar emberek pénzéből, kínai óriáshitelből finanszírozva, egy olyan értékes területet átadva, amelynek több mint a fele Ferencváros és a főváros tulajdonában van, az átadás részletei pedig máig nincsenek tisztázva.

A DK szerint egyértelmű, hogy a 2022-es kormányváltás után minden erővel meg kell akadályozni a kínai egyetem megépítését, amelynek alapító okirata szerint a Kínai Kommunista Pártot kell szolgálnia. Semmilyen hátsó szándék és érdek, mutyi és korrupció nem indokolhatja, hogy egy ilyen szellemiségű egyetemet telepítsenek Magyarországra! Mi, európai magyarok a 2022-es kormányváltás után mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ezt az építkezést leállítsák!”

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbs_real
2021. április 21. 15:20
Nekem is az érettségi tablóképemet kellenne kitennem...
őrnagyőrnagy
2021. április 21. 13:09
Itt már minden takonypóc megmondja a tutit? Uzsgyi vissza pótvizsgázni, öcskös!
geyza1947
2021. április 21. 09:26
Orbán nyerni fog és meg fogja építtetni a kinai marxista foxi-maxit, ez biztos. Az már másik kérdés, hogy azzal a sirját is megássa, mert miután beüzemelik az egyetemet sperc kiszagolják a nyugati kémek, hogy miféle oktatás folyik is ott és a balhé azután fog kitörni, ami viszi Orbánt a süllyesztőbe.
SzaZo
2021. április 20. 23:43
Így van! Meg kell akadályozni! Nem kell egy marxista-bolsevik egyetem! Még egy... A ceu nem bírja a konkurenciát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!