Zárja be, de hagyja nyitva azért!

2021. március 07. 16:11

Nyissanak ki, de engem be nem oltanak!

2021. március 07. 16:11
Prolikrácia
Facebook

„Zárja be! Zárja be, de ne úgy! Zárja be, de hagyja nyitva azért!

Nyissa ki, mert rosszul zárta be! Az általános iskolákat is zárja be! Most, hogy bezárta az általános iskolákat is, ki fog vigyázni a gyerekemre és ki fog helyettem dolgozni? Adjon bérkompenzációt! Miért csak ennyi bérkompenzációt adott? Miért nincs elég lélegeztetőgép? Minek vettek ennyi lélegeztetőgépet?

Miért nincs elég maszk? Miért rohad a raktárakba a sok millió maszk? Szűrje le a pedagógusokat is! Szűrje le, de ne azzal a teszttel! Mindenkit szűrjön le! (Bezzeg Románia, Szlovákia, Bulgária....stb) Bezzeg az EU! Elcseszte az egészet, kezdje elölről! Mi a francnak zárta be?

Nyissa ki, de ne úgy! Nyissa ki, de mindenképpen! Zárja be, de ki lehessen újra nyitni, jogunk van a szabadsághoz! Rosszak a számok! Oltsa be! Oltsa be, de ne azzal!

Mi az, hogy nincs vakcina? Miért azzal oltotta be? Engem aztán azzal ugyan be nem olt! Nekem csak a PFIZER jöhet! Mér' nem ad vakcinát az EU?!

Nyomkövető van az orosz oltásban! A kínai sz*r! A kínai mégse sz*r! Az orosz se! Rosszak a számok! Mért repülővel hozza?

Minek akkora repülő? Miért kamionnal hozza? Mért nem repülővel? Hogy hűtik le? Mért csak ennyit hoztak?

Ez sok, ennyivel hogy oltanak? Rosszak a számok! Pánik kormányzás. Későn hoztak döntést! Hova kapkodnak? Mi ötletünk volt!

Megint bezárta! Mér' zárta be?! Nyissanak ki! Nyissanak ki, de ne úgy. Nyissanak ki, de engem be nem oltanak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2021. március 08. 19:53
Tűpontosan írja le az aljadék ellenzéki politikusokat és az elmebeteg szavazókat.
Petykabá
2021. március 08. 07:46
Zseniális, minden Hadházy komment alá ezt kell nyomni...
kisgul
2021. március 07. 21:00
Bizony, pontos látlelet ez az írás a moslékosok kommunikációjáról!
Pelso j.
2021. március 07. 20:32
Hát, nem azt és nem úgy mondták. Így csak szánalmas erőlködés ez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!