Zalán János az SZFE-n szerezte meg végzettségét

2021. március 26. 13:30

Sajnos morális alapon nem lehet visszavonni egy már kiadott diplomát.

2021. március 26. 13:30
Janisch Attila
Facebook

„Szégyen ez a szöveg. Az antidemokratikusan megszállt SZFE, politikai hátszéllel kinevezett egyik vezetője ismét az autonóm SZFE hallgatói és tanári közösségét és az egyetem eddigi teljestményét gyalázza. Zalán maga is az SZFE Doktori Iskolájában szerezte meg a doltori végzettségét. Sajnos morális alapon nem lehet visszavonni egy már kiadott diplomát, ez az ember pedig megérdemelné. De nem baj. Szeptembertől majd kiderül, hogy ők mit tudnak a saját erejükből, mert onnantól, már nem bújhatnak be az általunk felvett és a mesterségre általunk oktatott hallgatók tehetsége és teljesítménye mögé.

2021. szeptember 1. után kezdődik az ő önálló (nélkülünk folyó) oktatási tevékenységük. A mi hallgatóink saját korábbi vizsgamunkáikkal elért sikerei nem az ő sikereik. De azokhoz sincs semmi közük, amelyeket a mi hallgatóink már az ő megszállásuk idején, de a mi tanári segítségünkkel készítenek. Ezt soha ne felejtsük el, amikor még folyamatosan például az SZFE hallgatók filmes sikereiről hallunk, és fogunk is még hallani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pálos Zsófi
2021. március 28. 21:37
Zalán vagy Janisch mondhatja a maga véleményét, de ez a csürhe itt, a "hozzászólásaival", csak amolyan húúúúzó sakálfalka. Ilyenekkel akarna bárki országot építeni?
röviden
2021. március 27. 12:15
Emigrálj a haladó Egyesült Államokba, ott már küszöbön állnak a "morális alapú" diplomavisszavonások.
formaegy
2021. március 27. 11:10
Bizony, bizony Attila! Azok a sikerek.)))))))))) A 127 felsőoktatási intézmény közül az SZFE a 117. helyen áll, a művészeti egyetemek között pedig az utolsó helyen. Verheted itt a segged a földhöz. Büszke lehetsz arra, hogy a ripacsok egy kerek mondatot nem tudnak megfogalmazni, viszont nagyon értenek ahhoz hogyan kell lerészegedni, összehugyozni, szarni magukat, hogyan kell lebegni a drogtól, hogyan kell trágyában élni. Igen. Erre büszkék, ezt akarták megvédeni.)))))))) Ja, bocsánat. Ez csak a fröcsögés hazug tárgyát képezték, mert egy ballibes sokadik politikai megrendelésre felkészített aljas, vergődő csürhéről - tanárok, ripacsok - beszélünk!
tevevanegypupu
2021. március 27. 07:40
Ez is épp olyan mint Cseh Katka..egy gyilkos kedvű zombi..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!