Orbán Viktort csak úgy van értelme leváltanunk, ha utána teljesen más világot hozunk

2021. március 10. 08:16

2022 után új időszámításnak kell kezdődnie Magyarországon.

2021. március 10. 08:16
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Én abban hiszek, hogy a 2022 utáni évek Magyarországára újra vissza kell hoznunk a normális, konstruktív politikai és közéleti vitát – hogy a közös ügyeinket ne az egymás elleni gyűlöletkeltéssel, ne propagandával, lejáratással, hazugságokkal, hanem valódi érvekkel vitassuk meg.

Ez erősítheti meg igazán az ellenzéki együttműködést már most, egy évvel az országgyűlési választás előtt. Pont ezért tartom az ellenzék legerősebb fegyverének az előválasztást: szabályozott keretek között, a jövő Magyarországáról szóló vitákon keresztül kérhetjük majd az ellenzéki választók bizalmát. Végre nem a füstös szobákban ülő pártelitek, hanem az ellenzékkel szimpatizáló választók dönthetik el, hogy ki képviselje őket Orbán Viktor rendszerével szemben.

És kik fognak az előválasztáson kiválasztott, már győztes jelöltekkel szemben állni? A vitáktól és valódi versenytől elszokott, szavazógépnek használt fideszes jelöltek, akik képtelenek lesznek nyílt vitában megvédeni eddigi teljesítményüket, a leosztott közbeszerzéseket, az uniós pénzek eltérítését, és azt, hogy a lopáson és a koronavírus-járvány totális félrekezelésén túl valójában semmit nem csináltak a 2018 óta tartó kormányzati ciklusban.

2022 után új időszámításnak kell kezdődnie Magyarországon: a társadalmi béke időszakának, amelyben a társadalom és a politika különböző csoportjai nem legyőzni, hanem meggyőzni, nem elnyomni, hanem megérteni akarják egymást. Miniszterelnök-jelöltként egy ilyen új Magyarországért dolgozom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mars-lakó
2021. március 13. 19:50
"2022 után új időszámításnak kell kezdődnie Magyarországon: a társadalmi béke időszakának, amelyben a társadalom és a politika különböző csoportjai nem legyőzni, hanem meggyőzni, nem elnyomni, hanem megérteni akarják egymást. Miniszterelnök-jelöltként egy ilyen új Magyarországért dolgozom." Szegénykémnek nincsen annyi önismerete, hogy el is hiszi magáról, amit mond, vagy annyira tehetségtelen, hogy még ilyeneket is képes összehazudozni?
Krupp Skya
2021. március 10. 20:51
Rajk László és Nagy Imre már megismerte a másvilágotokat. Még csak előválasztást nyertetek de a benzin már felment 430 Ft-ra.
libbantkommunista
2021. március 10. 19:47
A ti világotokat már ismarjük.
Farkas Piroska
2021. március 10. 18:50
Ez a Fegyőr nem meleg ratyi véletlenül?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!