Van női szolidarítás!

2021. március 25. 09:54

Sárosdi Lilla színésznő, a #metoo mozgalom hazai elindítója, egy rendkívül bátorító és kedves üzenetet küldött nekem.

2021. március 25. 09:54
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Annyira jó érezni, hogy igenis van női szolidaritás! És persze soha nem felejtkezem el férfi támogatóimról sem. Hiszek abban, ha akarjuk és egyre többen leszünk, együtt tényleg megszabadíthatjuk ezt az országot az erőszak és bántalmazás mindenféle formájától! Így legyen!

Sárosdi Lilla üzenete:

Drága Rita! Hálásan köszönöm ezt az elképesztő kitartással és bátorsággal végzett munkát, amit az egyházon belüli szexuális jellegű bűncselekmények ügyének feltárásában végzel. Köszönöm, hogy valòdi szeretetet és elfogadást hirdetve kiállsz a minden embert egyenlően megillető jogokért.

Ebben a bűzlő mocsárban, ami ma Magyarország, nagyon nehéz dolgod van ezért is szeretném kifejezni ,hogy melletted vagyok és, hogy felbecsülhetetlen értéke van a munkádnak!!!

Ezek a sátánfattyak, (hogy stílusos legyek) akik téged veréssel fenyegetnek és sok egyéb módon igyekeznek zaklatni, megfélemlíteni, akikben elrohadt a morál, a lelkiismeret, az emberség, és bűzlenek az aljasságtòl, ezek a boldog haszonélvezői a hatalomnak!

Természetesen érdekük fenntartani ezt a zavaros ingoványt, hogy kedvükre vadászhassanak, erőszakolhassanak gyerekeket, nőket, férfiakat alázzanak, fenyegessenek meg mindenfajta következmény nélkül!

Orbán Viktor horogkeresztény lebujában küzdeni a jogokért a morálért, felmutatni az igazságot, kemény menet! Hálás vagyok érte mindazoknak akik válallják ezt a küzdelmet, Köszönöm!!!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2021. március 25. 22:56
Ha Ritának farka lenne, Lilla kiverné.
Highlander07
2021. március 25. 20:33
Hülye pitsa. A horogkereszt, helyesen napkereszt. Ja, én nem negatív szimbólum. De ezt egy ilyen buta pitsa, mint sárosdi fel se fogja, különben ekkora baromságot nem írt volna le.
NTLLK
2021. március 25. 19:05
Attól tartok rossz lóra tettél, Perintfalvi, kedves...
Harangláb
2021. március 25. 18:32
A Donáth apukáról írhatott könyvet?!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!