Újabb erőszakos bűncselekmény történt Budapesten a napokban

2021. március 29. 18:27

Ideje lenne végre valóban tennie a dolgát Pintér „Két hét alatt rendet teszünk” Sándornak.

2021. március 29. 18:27
Manhalter Dániel
MTI-OS

„Ideje lenne végre valóban tennie a dolgát Pintér »Két hét alatt rendet teszünk« Sándornak és a többi felelősnek, mert a közbiztonság mára megszűnt létezni. Újabb erőszakos bűncselekmény történt Budapesten a napokban. A VIII. kerületben egy nőt rángatott le a buszról a támadója, és csak a szerencsén és a járókelőkön múlt, hogy nagyobb tragédia nem történt.

A Demokratikus Koalíció szerint ideje lenne végre valóban tennie a dolgát Pintér »Két hét alatt rendet teszünk« Sándornak és a többi felelősnek, mert a közbiztonság mára megszűnt létezni. A kormánynak sokkal több forrást kellene biztosítani ahhoz, hogy a helyi közbiztonsági problémákat megoldják. Az elmúlt hetekben, hónapokban egyre fokozódott az erőszakos bűncselekmények száma, mindeközben pedig a belügyminiszter kórházakat irányít, ahelyett, hogy valóban rendet raknának az országban. Mi, európai magyarok szégyennek tartjuk, hogy ilyen mélyre süllyedt Magyarország!”

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorostalanság
2021. március 30. 13:48
Há' te ki a f@sz vagy marhadániel?
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. március 30. 09:58
Ez ki ez?
akiaki
2021. március 29. 21:39
gondolom Gerinek is beolvastál dani! jó a cik, üggyes vagy, csakígy tovab!
civis72
2021. március 29. 21:20
az etnikumszopó tahó ... bezzeg ha a "magyar" gyurka kárpótlást harcol ki gyilkos geciknek akkor tapsikolnak az ilyen férgek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!