Törpe Károlyi Mihályocskák (2. rész)

2021. március 12. 07:02

Semmi, de soha semmi erkölcsi aggály nem bántja őket.

2021. március 12. 07:02
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Minden, az égvilágon minden, amivel ezek a mai Lenin-fiúk megvádolnak bennünket, olyasmi, amit már elkövettek, éppen elkövetnek vagy el fognak követni. A »teljesen világos, hogy amit mondunk, az nem igaz« mint örök politikai krédójuk mellett ez a másik bizonyosság. Ebben soha nem fogunk csalódni. És az a remek tulajdonságuk is megvan, hogy semmi, de soha semmi erkölcsi aggály nem bántja őket. S az egyetlen, amiben következetesek, az a következetlenség. Ami szorosan összefügg az erkölcsi gátlástalansággal, ugyanis csak az képes 24 óránként mást mondani, aki ebbe nem bolondul bele. És csak az nem bolondul bele, aki moral insanity, vagyis eleve elmebeteg.

Ezek pedig ők.

És az elmebetegek kitartásával, szívósságával és gátlástalanságával végül is a maguk képére formálták a világot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2021. március 12. 13:12
"Minden, az égvilágon minden, amivel ezek a mai Lenin-fiúk megvádolnak bennünket, olyasmi, amit már elkövettek, éppen elkövetnek vagy el fognak követni." zsoca bazmeg, nagyon érdekes, hogy a lenin fiúkról írogatsz, de a kubatov kopaszokról és a genya székházhoz vezényelt, a bérgyilkos Sz. Ferencet a soraiban tudó fradi ultrák kapcsán egyetlen betűt sem sikerült írnod. csak szólok alkesz csávó, vagy kezdesz hülyülni, vagy segglakóként elvesztetted a kapcsolatot a való világgal.
Zokni
2021. március 12. 12:02
Ki ez? Bayer? Nem úgy írja, hogy ,,Bajer,,? Mindegy. De ez meg mi? Egy tömény undor. Nem szereti a baloldalt - ami magánügy, nyilván a franciasalátát sem szereti -, tekintélyek idézeteivel manipulál - ami egészen bizarr eredményre vezet, pl. az Édes Annából szerepeltetett kirohanás nem a baloldali mentalitást szapulja, hanem a cselédét+. ÉPPEN a Balyerét (inkább, mint ,,j,,, mert úri származék...), hiszen baksisért (ingyen lakásért, megszólalási lehetőségért...) elvtelenül szolgál urának ő maga is... + Persze, ha ő is onnan indul ki, mint az idézett regényhős, hogy a baloldal az a cselédek lázadása, az más... Akkor sztem ő is csak az, ami. Utalok arra, h ugye a nyilasmozgalom nem más, mint a viceházmesterek forradalma...
Magyarok Pásztora
2021. március 12. 10:47
Nem törpék ezek, túltesznek hazaárulásban a '18-19-es patkányokon. Ne legyen igazam.
szürkeSzarvas
2021. március 12. 09:38
Kb ez a helyzet-a tapasztalat alapján.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!