Tele a hócipő

2021. március 02. 07:21

Nem kellene már sokáig szenvednünk a kijárási korlátozástól, a szeretteinkkel való találkozás, az ölelés hiányától.

2021. március 02. 07:21
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Kezd elegünk lenni. Lazul a fegyelem. Ezért tudta berobbantani a járvány harmadik hullámát a mutáns vírus, amely sokkal fertőzőképesebb az eredetileg megismert változatnál. Pedig nem kellene már sokáig szenvednünk a kijárási korlátozástól, a szeretteinkkel való találkozás, az ölelés hiányától, a sokakat vonzó események elmaradásától. A kormány módosított oltási terve alapján húsvétra minden regisztrált magyar ember megkapja legalább az első védőoltását. Vagyis elindulhat az ország a fokozatos nyitás útján. Ha nem rontjuk el. Ha sokan regisztrálnak. Ha a többség nem dől be az oltásellenes ellenzék ostoba propagandájának.

Miközben joggal szaladt tele a hócipőnk a járvány mindenkit sújtó következményeitől, nem árt elgondolkodni néhány alapvető tényen. Az egyetlen hatékony eszköz a vírus megfékezésére a vakcina. Mindegy, hol készült, mindegy, hogy a tudomány által elfogadott technológiák közül melyik alapján gyártották és mindegy, mit mond róla Gyurcsány és bandája. Több tíz millió ember példája mutatja, hogy aki megkapta legalább az első adagot, nehezebben betegszik meg, ha mégis, akkor sokkal enyhébb a fertőzés lefolyása, nem kerül kórházba a beoltott ember és nem hal meg a súlyos szövődmények következtében. Igaz ez a nyugati és a keleti vakcinákra egyaránt. Aki tehát bármelyik ellen sanda politikai hátsó szándékból bizalmatlanságot kelt, uszít és hülyeségeket beszél, emberek életével játszik. Aki a Krekó-féle stratégiát követi, és azzal próbálja gyengíteni a kormányt, hogy lebeszéli az embereket bizonyos vakcinák használatáról, az a vírussal van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2021. március 02. 14:35
Ottó, te szolgalalélek.
Akitlosz
2021. március 02. 11:25
Kamu, illetve csak ürügy, hogy valaki azért nem ölelgeti a párját, mert járvány van. Vagy nem igaz, vagy nem szereti.
Onurisz
2021. március 02. 11:18
Nem lazul itt semmi, csak az emberek vásárolnak. Egymás hegyén-hátán, ahogy szoktak, mert ez az egyetlen, amit szabad. Színházba, moziba, étterembe, szállodába nem mehetnek, pedig ott jobban lehetne tartani a távolságot, mint vásárlás és utazás közben.
Areményhal
2021. március 02. 09:09
Minden vakcina ellenes moslékos barmot ,oda kellene bilincselni a covidban szenvedő betegek ágyához, hogy lássák, neadjisten egy olyan szülő mellé akinek gyermeke szenved. Ez a felelőtlen butaság kegyetlenséghez vezet. Az EU pedig mind olyan vakcinát hagy jóvá amit már mások is jóváhagytak, csak sokkal lassabban, kinai meg az oroszis jó lesz ,a baj az ,hogy tul későn.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!