Tegye egyértelművé a kormány, hogy mi számít krónikus betegségnek az oltási rendben!

2021. március 30. 13:26

Ha van is erről valami információmorzsa, az sem közérthetően, jól láthatóan van elhelyezve.

2021. március 30. 13:26
Varga Zoltán
MTI-OS

„Hiába tart már egy éve a koronavírus-járvány, Magyarországon a mai napig nem lehet tudni, hogy mi számít az oltási rend szempontjából krónikus betegségnek. Ha van is erről valami információmorzsa, az sem közérthetően, jól láthatóan van elhelyezve, gyakran pedig orvosi, szakmai nyelven fogalmazzák meg, ez pedig újabb káoszhoz és fejetlenséghez vezet, ráadásul rendkívül veszélyes is.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt: tegyék egyértelművé, hogy mi számít krónikus betegségnek az oltási rendben, ahogy ezt Európa más országaiban is teszik! Müller Cecília mondja el a legközelebbi sajtótájékoztatóján, hogy mely betegségek számítanak krónikusnak az oltási rend szempontjából! A felsorolást tegyék közzé érthetően és világosan a kormány koronavírus portálján, az oltásra regisztrált embereknek pedig a propagandalevelek helyett ezt a listát küldjék ki! Abszurd, hogy a halálkormány a folyamatos titkolózással milliók életét veszélyezteti.”

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2021. március 31. 05:36
Varga Zoltán & Németh Athina nagyszerű férfi és nagyszerű asszony! Nagyszerű szakértők!
Megtalálta
2021. március 31. 01:37
Tetű dékás pondró. Van képe ennek a Frankensteinnek követelőzni, miközben Hülyeferi gazdája az oltás ellen uszít.
zakar zoltán béla
2021. március 30. 22:18
nerbusz
Volo
2021. március 30. 21:42
" Tegye egyértelművé...." ? Neked? Minek? Te politológus vagy, tehát nem értesz hozzá, így nem is tudsz mit kezdeni az egészségügyi fogalmakkal. Csak belezavarodnál... még jobban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!