Szinte minden platformon tiltás vagy korlátozás alá lett volna a Le az Adók 75%-ával párt

2021. március 15. 20:28

A párt elnökének, Ecsenyi Áronnak a TikTok fiókját is bekorlátozták.

2021. március 15. 20:28
Le az Adók 75%-ával Párt
MTI-OS

„Szinte minden platformon tiltás vagy korlátozás alá lett volna a Le az Adók 75%-ával párt és a Tömeges Üzletnyitás a mai napon. A március 15-én lezajlott nyitáspárti esemény után a Tömeges Üzletnyitás oldalt és a párt elnökének, Ecsenyi Áronnak a TikTok fiókját is bekorlátozták. Ezeknek külön-külön több, mint egy milliós volt a havi elérése. A Tömeges Üzletnyitáson véglegesen visszavágták az elérést, a TikTokon pedig egy hét tiltást kapott. Ezen kívül korábban a Le az Adók 75%-ával párt oldal is korlátozás alá esett állítólagos álláshirdetés feladása miatt, ami nyilvánvalóan nem igaz. A vélemény terror mögött szélső baloldali, piacellenes troll hadsereg akciója állhat, ezért innentől aktívabban leszünk jelen más közösségi médiákon, kiváltképp a Telegramon. Továbbra is határozottan elutasítunk minden lezárást, mivel azok nem alkalmasak a vírus terjedésének lassítására. Ezt számos nemzetközi példa, Svédország és Florida is igazolja, valamint egy, a lezárások hatékonyságának faktoranalízisét vizsgáló oxfordi tanulmány is. A Le az Adók 75%-ával Pártot emellett a Tárki, Závecz, Medián közvélemény kutatók is letiltották, pénzért sem hajlandók kutatni. Mindezt azután, hogy legutóbb a párt 45%-os támogatottságot ért egy internetes újság, a VH kutatásán.”

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
martinszathmari
2021. március 21. 01:39
Tehát a párt velejéig antikommunista, cenzúraellenes, a pártok állami támogatásának megszüntetése mellett kampányol hogy ne lehessenek ISZOM nevű szocialista kamupártok, támogatja a piacgazdaságot, a fegyverviselést, a magántulajdont, a határvédelmet, de ők az anarchista felforgatók. Na ezt rakd össze ha tudod.
Gépész53
2021. március 16. 12:18
Ha szerinted a lezárások semmit sem érnek, akkor tanulmányozd, hogy Kínában hogy csinálták! Lezárásokkal gyakorlatilag megszüntették a járványt! (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az a lezárási módszer, amit ott alkalmaztak, európai viszonyok közt elképzelhetetlen!)
nyugalom
2021. március 16. 09:19
Áron! Egy újabb titán!
sztd
2021. március 16. 09:03
Szeretném önöket értesíteni, hogy sajnos ez a posztjuk nem jelenhet meg, mert megsértették az felhasználási feltételeket. A további megjelenések 75%-át korlátozzuk, mivel mi is adóból működünk. Üdvözlettel: MTI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!