Rákay: Ezek a balos közgazdász zsenik varázsszavai

2021. március 03. 07:18

Rákay Philip a közösségi oldalára feltöltött videóban mondott véleményt a kormányt kritizáló közgazdászokról.

2021. március 03. 07:18
null

„Államcsőd, összeomlás, elszegényedés. A balos közgazdász zsenik varázs szavai. A balos szakértők 2010 óta egyfolytában azt jósolják, s annak drukkolnak, hogy az ország a szakadékba zuhan. Még szerencse, hogy pont az ellenkezője történt”írta a közösségi oldalán Rákay Philip.

A videó végén szóba kerül a közelgő 2022-es választás, ami Rákay véleménye szerint azt is jelenti, hogy a „baloldal felkent szakértői” egyre többször fognak feltűnni a médiában azt hirdetve, hogy gazdasági összeomlás készül.

Egy szavukat sem szabad elhinni” – zárja gondolatait a műsorvezető.  

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. március 03. 17:07
Ez az ember miért a facebookon irkál, miért nincs neki rendes munkahelye egy legális médiánál? A munkaadója tulajdona a facebook, hogy ott foglalkoztatja? A facebook a KESMA-médiaportfólió része?
Belakiss
2021. március 03. 14:34
Deákdani, Rákay, Fricztomi, Lomniczi... Csupa-csupa hiteles arc.
Európai téridő
2021. március 03. 10:21
A "Dimitrov téri fiúk", a drágalátos internáci hülyeelvtárs csicska komprádor közgarázdák qrták el, nem kicsit, nagyon, Gyurcsány ismerte be, de utána még rátettek jó párlapáttal ezek az országeladósítók, akik a pártállami-állampárti internáci hülyeelvtársak közgarázdaságpolitikáját vitték tovább, mert csak ahhoz értettek Alma Materük ezt hagyományozta rájuk.
Ferer
2021. március 03. 10:03
Gondolom rakay te a milliós fizetésed miatt nem látod hogy milyen szegénységban fetreng több millió magyar. Menj el néha borsodba, szabolcsba és nézz szét a szegénytelepeken ott még a kutyahúst is megeszik. Nem a drága flancos ingekben meg öltönyöcskékben kell beszélni állandóan
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!