Orbán és a hűbéri rendszere

2021. március 03. 10:28

Simonka ugyan vádlottak padján van, de aki ezt ENGEDTE, röhögve szervezi tovább a bűnszervezetet.

2021. március 03. 10:28
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Mi átvágtuk a szalagokat, hogy megmutassuk, Orbánék hogyan vágják át az EU-t.

Összesen 2 milliárd(!) forintot adtak azokra a pusztaottlakai beruházásokra, amelyekből gyakorlatilag SEMMI nem készült el. Talán a legviccesebb a a 200 lelkes faluban tervezett, 70 milliós vegyesbolt és termelői piac, ahol 10 millió forint volt csak egy terménymérleg kialakítása. Egy düledező épület kivakolása jött ki a pénzből, az évtizedek óta ott árválkodó rossz mérleghez nem nyúlt senki.

A hely vicces, de a tanulságok sokkal komolyabbak annál, mint hogy milyen hülye volt Simonka György:

1) Simonka ugyan vádlottak padján van, de aki ezt ENGEDTE, röhögve szervezi tovább a bűnszervezetet. És ezek a pénzek 2018 végéig előlegként érkeztek a Simonka hálózathoz, miközben már 2014 óta nyomoztak egy 2012-es 1,6 milliárdos csalás miatt. Az EU-s pénzek elköltését senki nem ellenőrzi, ha az elkövető fideszes.

2) Rengeteg ilyen »beruházás« van az országban, ezekből tartja fenn Orbán Viktor a hűbéri rendszert, ami hatalomban tartja őt. A Fidesz vezetői tudják, hogy az összeset nem lehet megfogni. Ha néhány le is bukik, legfeljebb azt mondják, hogy igen, lopnak néhányan közülünk, de legalább megvédünk titeket a migráncsokról!

Köszönet Papp Róbert és Szabó János önkormányzati képviselőknek, akik az ünneplésben segítettek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2021. március 03. 22:45
Tavaszodik. Zuglóban is fölengedett már a fagyos talaj. ( lásd: Sápi)
B_kanya
2021. március 03. 14:02
"Simonka ugyan vádlottak padján van, de aki ezt ENGEDTE, " Az a helyzet gázolákos, hogy lófaszod van, az is az istállóban - pont, hogy nem engedték.
AGab
2021. március 03. 12:16
Azt hiszem megértettem a Hadházy-jelenséget. Valahogy ez idáig nem fért a fejembe, hogy a Hadházy egyszerre tűnik butának és valami iszonyatos energiával és átéléssel tolja azt a narratívát, hogy ő minden korrupciót üldöz, de a Fidesz kb. 100x korruptabb, mint a baloldal. És ugye ott van a valóság, amiről mindig ennek az ellenkezője derül ki. De egy buta ember hogy tudja ezt ilyen (relatíve) hihető ábrázattal nyomni mindezt? Valahol láttam, hogy a Hadházy a Fideszben kezdte, de mivel nem őt tették meg a képviselőjelöltnek 2013-ban, ezért megsértődött. Meggyőződésem, hogy a fickót azóta is a bosszú vezérli. Igen a bosszúvágy ad egyedül magyarázatot arra, hogy miért tűnik butábbnak, mint amilyen valójában (bár úgy se egy zseni), és hogy miért tűnik ennyire hihetőnek a követői számára az a totális vakság, pontosabban a valóság megmásításának ilyen intenzitású szándéka. Patologikus eset.
CirmoS
2021. március 03. 11:37
Bla- bla- bla-! Dög unalom ennek a hülyének a hazug mantrája!! Te SZARházy! Czeglédy bűnszervezete? A DK önmagában egy bűnszervezet! A kispesti maffiabanda? Zugló? Ezekről ugassál te elmebeteg! Erősebb gyógyszer kell már neked lódoki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!