Őket hívom propagandistának

2021. március 26. 11:12

Azokat tilthatná el időlegesen a foglalkozásuk gyakorlásától a bíróság, akik szándékosan valótlant közölnek politikai célból.

2021. március 26. 11:12
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
24.hu

Ki tiltana el? A politikus, a szakértő vagy a bíróság?

Természetesen bíróság mondaná ki az ítéletet a büntetőeljárás végén.

Ki számít propagandistának? Jogilag ezt hogyan lehet megfogalmazni?

Azokat tilthatná el időlegesen a foglalkozásuk gyakorlásától a bíróság, akik szándékosan valótlant közölnek politikai célból. Őket hívom propagandistának. Ugyanakkor nem nekem kell majd megállapítanom bárkiről, hogy propagandista-e. A cselekedeteik fogják ezt megtenni, illetve az ezek alapján születő bírósági ítéletek. Ha megfelelő jogszabályi hátteret kapnak, a magyar bírók, bizonyítékokkal ellátva képesek lesznek majd dönteni, mert igenis lehet bizonyítani a nyilvánvaló, direkt, folyamatos, ismétlődő, minden alapot nélkülöző hazugságokat.

Mindenkire érvényes lesz?

A szabályozás természetesen mindenkire érvényes lesz, aki az első kérdésre adott válaszunk alapján a propagandistákra vonatkozó büntetőjogi tényállást megvalósítja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2021. március 27. 11:58
Érdekes módon az eredeti videóban kizárólag két jobboldali médium (TV2 és Origo.hu) szerepelt példaként. Teljesen nyilvánvaló, hogy Fegyőr csak a jobboldali újságírókra alkalmazná ezt a szabályozást, pedig a baloldalon pl. egy db újságíró se maradna, ha komolyan vennénk, és igazságosan alakalmaznánk a "Lex Fegyőrt". Renew Europe = Retard Europe Budapest Restart = Buzipest Retard BLM = Black Likes Murder #fuckSzFE
Kala pál
2021. március 27. 05:35
Csak is az igazat a színtiszta igazat szabad megírni! Ugye színtiszta igaz, hogy eddig még nem számoltatok el a 2018-as 500 millás kampánypénzzel? Na akkor ezt minden nap tudtára kell hozni a választóknak! Ez után kérdezem: ki is a hazug, a lopós?
kishegyi
2021. március 27. 01:33
Fegyőr! Mit erőlködsz még mindig? Fogadd el, hogy Földi-Kovács Andrea felmosta veled a padlót!
bpe
2021. március 26. 23:48
fekete-győr andrás gyerekes fáradt nő
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!