Nem hagyom, hogy elsunnyogják a választ

2021. március 22. 08:52

A káosz, amit okoztak az orvosok és ápolók elüldözésével, emberéletekbe kerül.

2021. március 22. 08:52
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Az egészségügyet térdre kényszerítő orbáni embertelenségnek köszönhetően eddig is borzalmas orvos- és ápolóhiány volt, az új kényszerszerződések miatt pedig csak romlott a helyzet, ami emberéletek százaiba kerül minden egyes nap. Vannak kórházak, ahol egy ápolóra 12 intenzíves beteg jut, ami ilyen járványban végzetes. Nincs elég orvos, nincs elég szakápoló. Csak betegből van egyre több.

Ezeknek a betegeknek és hozzátartozóiknak joguk van tudniuk, hogy az egyes kórházakban mennyivel kevesebb orvosnak és ápolónak kell teljesíteni a lehetetlent a kormány hibája miatt akkor, amikor a járvány 3. hullámának csúcsán minden segítő kézre szükség lenne. Közérdekű adatigénylést nyújtottam be, hogy választ kapjunk erre a kérdésre, de most kaptam az értesítést, hogy a válaszadást 45 nappal meghosszabbítják, mert szerintük ez akadályozza a járvány elleni védekezést.

Üzenem a kormánynak, hogy a járvány elleni védekezést nem az én kérdésem akadályozza, hanem az az alkalmatlanság, amit Orbán és társai művelnek. Az az embertelenség és káosz, amit okoztak a megkésett intézkedésekkel és az orvosok és ápolók elüldözésével, emberéletekbe kerül. Várok, és nem hagyom, hogy elsunnyogják a választ, mert az embereknek joguk van tudni az igazságot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. március 23. 08:25
tessék itt a válasz: R1 p@-ba!
Pitypangocska
2021. március 22. 22:04
Üvölt róla, hogy egy kielégítetlen, szerencsétlen, megkeseredett nő. Valaki tegye már boldoggá a hazánk érdekében!
Bájron
2021. március 22. 20:48
Timi te csak a pöcködet birizgáld,az a szinted lotyo!
Krupp Skya
2021. március 22. 18:13
Szabó Tímea Leninre hasonlít, csak ő alul hordja a szakállát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!