Ne játsszál a füstgránátoddal Bencus!

2021. március 04. 08:38

Tulajdonképpen csak gesztust akart tenni a Jobbik a Momentumnak ezzel a füstgránátos performansszal.

2021. március 04. 08:38
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok.hu

„Bonyolult logikai sor ez. Ha van egy füstgránátod és feszültségoldásból elkezdesz játszani vele, akkor, ha véletlenül »beindul«, tanácsos kidobni az ablakon. Mert különben bent lesz füst. És nem szeretnénk, ha bent füst lenne. Csak ennyi kérésünk lenne. Azt nem kérdezzük meg, hogy minek visz magával a Jobbik »szakértője« füstgránátot a képviselői irodaházba? A legújabb verzió szerint egyébként »találta« a Jobbik irodájában, akik persze nem tudják, hogyan került oda. Azt sem, hogy miért játszik vele. Csak azt kérjük, rendes kézigránátot már ne vegyen neki az anyukája és ne is találjon.

Tulajdonképpen csak gesztust akart tenni a Jobbik a Momentumnak ezzel a füstgránátos performansszal. Ezzel lehet bizonyítani, hogy a füstgránáttal játszadozó Fegyőr kezében is véletlenül indult meg a gránát és csak azért dobta el, mert megijedt. És a Fegyőr még csak nem is szakértő, csak egy egyszerű politikus.

Gyurcsány Ferenc most biztos büszke a legújabb szövetségesére. A bátor jobbikosokra, akik halált megvető bátorsággal becsempésztek egy pirotechnikai eszközt egy kiemelten őrzött objektumba. Aztán ezután meg rinyálni fognak az ellenzéki képviselők, ha megmotozzák őket a parlament bejáratánál. Habár Bencust most biztos lefokozzák, mert örömében, hogy sikerült az akció, elkezdett játszani a füstgránáttal. Reméljük nem pisilt be ijedtében. Örüljünk, hogy nem Gréczy Zsolt volt a hős, mert ő mivel kezdett volna el játszani örömében, illetve örömére, azt nem akarja senki még egyszer elképzelni.

De vajon mi volt az elképzelés? Ha egy kicsit óvatosabban játszottak volna a jobbikosok, akkor most lenne egy akciókész füstgránátjuk bent a képviselői irodaházban. Vajon mit akartak kezdeni vele? Mert ezek annyira hülyék, hogy biztos valami fontos forradalmi eseményt akartak füstbe burkolni. Talán Gyurcsány Ferenc a Jobbik elnöke akart a füst leple alatt elszaladni a Szent Korona másolatával? Jakab Péter a DK rendezvényszervezője akart elszívni egy staubot a férfi mosdóban?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustarharmas
2021. március 04. 16:34
Elég megnézni ennek a Szabó Bencének a fejét. Egy buta, türhő..... Nem csodálkozom, hogy "szakértő" a jobbikban. Vona, hogy nézd meg, mit csináltál..... te idióta.
Jason Bourne
2021. március 04. 13:47
Orbán dugta a Jobbik irodába két lábbaltiprás között.
adonyi29
2021. március 04. 13:44
Ugy szeretlek edesapam, mint egyszeru jobbikos szakerto a kepviseloi irodahazban a fustgranatot.
nyugalom
2021. március 04. 13:26
Szakértő mióta leltarozik? Ki az a barom?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!