Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Ne hagyjuk magunkat provokálni!

2021. március 01. 16:53

Tordai… Tudják, ő az a képviselő, aki politikusként még semmi hasznosat nem tett.

2021. március 01. 16:53
Varga Mihály
Facebook

„...kivéve a családjának, mivel a 2019-es önkormányzati választás után gyorsan betette feleségét a II. kerületi ellenzéki vezetésű önkormányzatba. Most bajban van, mivel valószínű Budán, a 4. választókerületben is lesz ellenzéki előválasztás, neki pedig a felmérések szerint Berg alpolgármester és Kálmán Olga (egykori »független«) újságíró mellett nincs esélye. Tordai próbálkozik mutatványokkal, álhírekkel, múltkor a telefonjával ugrott elém, hátha mondok valami karcosat (fotó mellékelve). A telefont egy héttel ezelőtt már a zsebébe dugta, és miközben egy kollégámmal beszélgetni próbáltam, amatőr módon elrejtett kamerájával folyamatosan közbevágott, provokált. Ma ismét műsort csinált, ráadásul a parlamenti ülésteremben, amiért a levezető elnök figyelmeztette a magáról megfeledkezett kollégát. Mit mondjak? Sajnálom szegényt… Sok ilyen lesz még, másokkal is, ezért továbbra is azt javaslom: Ne hagyjuk magunkat provokálni! A munkánkkal foglalkozzunk, hogy választott képviselőként azokat szolgáljuk, akik bennünket megválasztottak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2021. március 03. 06:49
Ez a Tordai egy állat. Sz egyik március 15-én is a nemzeti ünnepet gyalázva ott hadonászott a köztársasági elnök orra előtt... Mindenki lecsapná ezt a férget legszívesebben, de azonnal ott virítana minden hírposrtál címlapján, mint a zorbáni diktatúra bizonyítéka... De majd egyszer kiesik a politika sodrából...
Alvarez
2021. március 02. 09:30
Nem tudom, egy ellenzéki szavazó hogy van vele, de nekem égne a pofám, ha Varga Mihály a Parlamentben így viselkedne.
írmag
2021. március 01. 23:19
Varga Mihály, tökéletesen jellemezte ezt a Tordait, erre lehet használni, aljas, provokatív célzatú kép- és hangfelvétel. Az eddigi eredményessége 2018. december 12.-én közvetítés a parlamenti képtelen viselkedésükről (ezt jól megfizethették neki, mint parlamenti munkát).
Vakfolt
2021. március 01. 21:34
Ferci bácsi tapsolja a zenét, fingzsákok meg ugrándoznak a székek körül, és mikor a taps abba marad, akinek nem jut szék, mehet az anyja va.. lahol várja. Aztán még egy széket kivesznek, és taps! Cöfcöfci rájött, hogy egyáltalán közelebb kéne menni a székekhez, hogy valami esélye nyíljon. És ettől ideges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!