Még szerencse, hogy nem minden kanadai magyar olyan, mint a Botmixeres

2021. március 24. 09:17

Kétféle ember: az egyik épít, teremt – a másik rombol, pusztít. Jövőre e kettő közül kell válasszunk!

2021. március 24. 09:17
Pilhál Tamás
Pesti Srácok

„Volt itt egy szívmelengető hír még hétfőn, ne libbenjünk túl rajta olyan gyorsan. Csaknem 70 millió forintot hagyott a szolnoki Hetényi Géza Kórházért Alapítványra egy tavaly elhunyt magyar férfi. Gulácsi István évtizedekig élt Kanadában, miután 1949-ben a kommunista terror elől kénytelen volt elmenekülni Magyarországról a feleségével együtt. A rendszerváltás után gyakran jöttek haza, hiszen Gulácsi Istvánnak és feleségének Magyarország a szülőhazája volt, a szíve közepe. Az 1924-ben született férfi azután döntött arról, hogy végrendeletében a kórháznak ajánlja föl vagyonát, hogy feleségét éveken át kezelték az intézmény kardiológiai osztályán. A kórház közleménye szerint az adományból Holter- és szívultrahang-készülékeket, defibrillátorokat vásárolnak majd.

Íme tehát egy kanadai magyar, akit ugyan a vészterhes történelem elűzött a Kárpát-medencéből, ám ő egyetlen percre sem szűnt meg a hazáját szeretni, magyarnak maradni. S aztán – végső búcsúzásakor – nemzetére hagyni a vagyont, amiért életében megdolgozott. Büszkeséget és hálát érezhetünk, amiért Gulácsi István a honfitársunk volt, és ismeretlenül is megőrizzük az emlékét!

Van aztán a másik típusú »kanadai« magyar. A Gulácsi Istvánok ellentéte. A mérgezett fajta. Akinek Magyarország se nem a szülőhazája, se nem a szíve közepe. Csupán műveleti terület, tartózkodási hely. Lábtörlő.

Ilyenekből (szerencsére) nagyon kevés van, ám annál kártékonyabbak. Például Cseh Katalinra gondolok, ki másra. Katalin a festői, genderérzékeny Montrealban született 1988-ban, s a libernyák gondolkodás (oximoron!) mellett valószínűleg errefelé sajátította el a jeles francia néphagyományt: az affektálva raccsolást. Amitől persze még lehetne ő a szívünk közepe. De nem az.

Miért nem?

Például, mert egy rádióműsorban jóízűen nevetgélt azon, hogy a kisgyermekeket az anyaméhben egy botmixerhez hasonlatos eszközzel darabolják föl. Hehehe, nagyon vicces. Cseh Katalin egyébként szülész-nőgyógyásznak készült – el lehet képzelni, milyen vidám hangulatban botmixerezgetett volna, ha végül nem politikusnak áll…

Ám annak állt. S e minőségében két esztendeje – maradva a gyermekgyilkosságok témakörénél – adománygyűjtésbe fogott a Planned Parenthood nevű Soros-szervezetnek. E hírhedt sátánista szekta működteti az Egyesült Államok legkiterjedtebb abortuszklinika-hálózatát. Továbbá élenjárnak abban, hogy az anyaméhben meggyilkolt gyermekek »botmixerrel« (hehe, ugye?) földarabolt testrészeit eladják biotechnológiai kutatásokra. A meggyilkolt kisgyermekek testrészeiben ugyanis fantasztikus üzleti lehetőségek rejlenek, tetszik tudni!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustarharmas
2021. március 24. 12:43
Csehék mélyen hisznek önnön igazukban. Intellektuális képességeik közepesek, de iszonyatos magabiztosságuk van atekintetben, hogy ismerik a világot. Közben, csak a mainstream nyugati sajtó sodrását alakítják magyar mondatokká. Olyan modern kommunisták. Modern váltotatai a 19es galielistáknak.
Kristály
2021. március 24. 11:46
Milyen kár hogy a Cseh Kata apukája nem a szomszéd pasit kefélte meg mint buzi. Ez a leányzó nem lehet tudni mi élt meg gyerekkorában,mert ez hogy buzi, gender, leszbi ez gyerekkorra lehet visszavezetní. Mit látott akkor ??????
Rugo
2021. március 24. 10:24
Kanada egy elmebeteg ország lett. Canadian man jailed for calling his biologically female child as 'daughter' Magyarul: Egy kanadai férfit bebörtönözte, mert (tesztoszteron hormonkezelés alatt álló 14éves) biológiailag nőnemű gyermekét lányomnak szólította. https://www.opindia.com/2021/03/canadian-man-jailed-for-calling-his-biologically-female-child-as-daughter/
tacsi90
2021. március 24. 10:05
nyomorult bolsevik hazugsággyár vagytok pilhál...remélem 2022 után megszűnik az adófizetők pénzéből élés a számotokra! takarodhattok Kanadába, mint a zámolyiak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!