Libernyákozni azért ugye nem fogtok?

2021. március 24. 15:01

„Nemzeti Oltási Bizottság” felállítását követeli hat ellenzéki párt.

2021. március 24. 15:01
Gábor György
Gábor György
Facebook

„»Nemzeti Oltási Bizottság« vegye át az oltási program végrehajtását a kormánytól – követeli a hat ellenzéki párt.

Kedves ellenzéki pártok!

Én most nem szeretnék nyelv és gondolkodás összefüggéseiről szólni, semmi nyelvfilozófia. Mindössze arra szeretném szíves figyelmeteket felhívni, hogy 12 éve a »nemzeti« jelző semmi egyéb, csak a Fidesz takaróleple, idézőjele, a legprimitívebb verbális manipulációs eleme, megtévesztő, ócska panelja, amely kizárólag saját gazdasági előnyeinek, sefteléseinek, hatalmi érdekeinek, maffia-szempontjainak kegyes elfedésére találtatott ki, mintegy »nemzeti«-be csomagolva, a nemzet egészére vonatkoztatva és a nemzet egészére rákenve valamennyi nemzetfosztogató, nemzetszégyenítő, nemzetgyalázó vagy a nemzettel kicsesző galádságukat. Így volt ez a nemzeti dohányboltoktól kezdve a nemzeti tanterven át a nemzeti konzultációig, s ma már térdig gázolunk a semmitmondó és megtévesztő fideszes »nemzeti« orgiában.

Most muszáj ugyanezt a végletekig kiürített, minden hitelességétől megfosztott fogalmat az ellenzéknek is átvenni, egyrészt visszamenőlegesen legitimálva a hatalom aljasul megtévesztő névadási gyakorlatát, másrészt engedelmesen bandukolva a Fidesz-kommunikáció nyomában?

Kedves ellenzéki pártok!

Libernyákozni azért ugye nem fogtok?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2021. március 25. 08:11
"„Nemzeti Oltási Bizottság” felállítását követeli hat ellenzéki párt." Amikor Európában második helyen állunk az átoltottságban, a kormányzat szervezésében, akkor miről ugatsz, te szerencsétlen?
civis72
2021. március 24. 23:04
Na !...ez kell a népnek ..egy moslék bizottság
Best retards
2021. március 24. 20:50
Egy jó kis bizottság a legjobb járvány idején. Kedves Gábor (Grün?) elvtárs ! A magam részéről inkább egy Nemzeti Számonkérő Széket állítanék fel. Listával nem bíbelődnénk, ugyanis a kényszeres petíciózáskor havonta úgyis összeírjátok magatokat.
Palepoli
2021. március 24. 19:28
Ez toxikus figura. Kazárként adja, mi lényege.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!