De bezzeg Menczer...

2021. március 14. 17:57

Azért abban van valami bájos, hogy egy bukott sportriporter védi meg az Egyesült Arab Emirségek becsületét a rohattlibsi Wall Street Journal-lel szemben.

2021. március 14. 17:57
Vágó István
Facebook

„Azért abban van valami bájos, hogy egy bukott sportriporter védi meg az Egyesült Arab Emirségek becsületét a rohattlibsi Wall Street Journal-lel szemben.

Ráadásul olyan meggyőző érvekkel, mint pl. »Az illetékes helyi bizottság elnöke azt mondta, hogy...«

De ami igazán furcsa: a helyi legbefolyásosabb hírportál, a Gulf News egyetlen cikket se szentelt a WSJ állításának cáfolatára. De bezzeg Menczer...

https://gulfnews.com/search?query=wall%20street%20journal&page=1&configure%5BhitsPerPage%5D=12

Hiába, bajban ismerszik meg a barát!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2021. március 15. 17:36
Vágó István - a bukott kvíz (mek)mester.
madarpok
2021. március 15. 14:24
A Dk (most sem )kampányol a keleti vakcinák ellen? Egyébként Vágó nem győzi hinteni, hogy ő racionális alapon szokott megnyilvánulni. Nos ez a szösszenet a racionális érvelésnek nem tekinthető.
nempolitizálok
2021. március 15. 13:08
Azért az valahol a cselédsors legalja, amikor az "újságíró" így kezdi a cikket: Ma 15 éve győzte le Gyurcsány Orbán Viktort.
képviselő
2021. március 15. 12:54
Az EAE-ben gyógyszerkísérlet folyik. Ezt akaratlanul még Vágó egyik híve is elismerte, amikor egy helyi újság hírét oda posztolta, abban is ez áll. Különben honnan tudnák, hogy vannak emberek, akiknek alacsonyabb az antigén-szintjük? Onnan, hogy egy csoportnak megmérik, aztán megnézik, mi történik a 3. beadása után. A Pfizernél nincs ilyen, hogy nem mindenkire hat egyformán? Hát a Modernánál? A többinél? Az egész "hír" manipulatív.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!