Hétfői virágbolt-moratórium

2021. március 04. 19:49

A hétfői nőnapra tekintettel a virágboltok hétfő éjfélig még mentesüljenek a kéthetes zárási kötelezettség alól.

2021. március 04. 19:49
Stummer János
Facebook

„HÉTFŐI VIRÁGBOLT-MORATÓRIUM – Az imént írtam levelet az Operatív Törzsnek, hogy a hétfői nőnapra tekintettel a virágboltok hétfő éjfélig még mentesüljenek a kéthetes zárási kötelezettség alól. Fontos nap ez a virágboltosoknak és minden hölgynek is. Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Mondhatnám, hogy a miniszterelnökkel ellentétben én nőügyekkel is foglalkozom, de ez nem csak nőügy, hanem sok család megélhetése is”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Happier
2021. március 05. 09:08
Légyszi inkább ezt a szoci nőnap ünnepet felejtsük el, a munkahelyi felköszöntések annyira kínosak és idejétmúltak. Ja, egyébként nő vagyok (asszonyság).
Valandil
2021. március 05. 08:50
Tehát ha jól értem, akkor az egykori nemzeti radikális párt Clara Zetkinre és Rosa Luxemburgra emlékezik?
almantal
2021. március 05. 08:34
Orbán Viktor ma reggel gyakorlatilag azt jelentette be, amit Stummer javasolt. Ennek fényében a fenti kommentek zöme gyakorlatilag nevetség tárgyává silányult. Jó szórakozást! :)
Vidėken újrakezdő
2021. március 05. 07:07
Ha egy ilyen egyszerű kérdéshez ilyen ostobán áll hozzá, mire fog szavazni egy komoly témában?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!