Gyurcsány nem bír leállni az aljas hergeléssel

2021. március 09. 20:27

Virtigli komcsi tempó...

2021. március 09. 20:27
Rákay Philip
Facebook

»A magyar kormány nem tud vigyázni ránk...« – üzeni Ferenc Brüsszelből. Nem árt emlékezni: 2006. augusztus 20-án, Szent István királyunk ünnepén nem egy gyilkos világjárvány tombolt, csupán egy nyári vihar.

S akkor, a Gyurcsány-kormány arra képtelen volt, hogy biztonságban levezényelje a budapesti tűzijátékot. Több halott és többszáz sebesült feküdt a főváros utcáin, az egyébként előre megjósolt vihar után.

Gyurcsánynak kormányfőként arra sem futotta a tehetségéből, hogy - nem ám - Operatív Törzset, de akár egy baj esetén, telefonon elérhető, felelős politikai vezetőt kiállítson, akinek lett volna annyi esze, hogy a szükséges lépéseket megtegye.

Nem tettek semmit. Így vigyázott Gyurcsány miniszterelnökként a magyarokra. Most meg aljas módon hergel. Virtigli komcsi tempó...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!