Fogadja el a kormány az ellenzéki városok oltópontok működtetéséről szóló felajánlását!

2021. március 16. 12:07

A magyar lakosság minél gyorsabb beoltása közös nemzeti érdek.

2021. március 16. 12:07
Barkóczi Balázs
MTI-OS

„A magyar lakosság minél gyorsabb beoltása közös nemzeti érdek, az ellenzéki önkormányzatok ezért azzal próbáltak segíteni a kormánynak, hogy összeszedték, hol tudnak oltópontokat létrehozni a tömeges oltáshoz. Sok önkormányzat ki is alakított ilyen oltópontokat, ahol sokkal nagyobb biztonságban lehet megszervezni a tömeges oltást, mint egy-egy háziorvosi rendelőben. A Népszava írta meg, hogy mindez hiábavaló volt, a kormány elutasította, hogy ezeken az oltópontokon oltsanak. Hiába van vakcina, vannak oltópontok is, tömeges oltás mégsincs ezeken a helyeken, mert a kormány nem hajlandó együttműködni az önkormányzatokkal.    

A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt, hogy ne akadályozza a védekezést és a tömeges oltást, hanem fogadja el az önkormányzatok segítségét és oltson az erre kialakított oltópontjaikon! A kormánynak fel kell hagynia ezzel a veszélyes, felelőtlen és végeredményben oltás-ellenes hozzáállással, el kell fogadnia az önkormányzatok segítségét, és meg kell kezdenie a tömeges oltást az önkormányzati oltópontokon! A kormány biztos lehet abban, hogy ha továbbra is alkalmatlannak bizonyul a tömeges oltás megszervezésére, akkor ebben is számíthat az önkormányzatok segítségére”.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2021. március 16. 20:56
Adnátok el suttyomban rögtön a vakcínát a legtöbbet ígérőnek, mi?
nyugalom
2021. március 16. 17:56
Hülye! Eddig ellene voltak! Hogy kepzelik? Egy orszago rendszerről, felelőssegről van szó, nem cegledi-féle okoskodasrol!
kolozsv
2021. március 16. 17:07
"az ellenzéki önkormányzatok ezért azzal próbáltak segíteni a kormánynak, hogy összeszedték, hol tudnak oltópontokat létrehozni a tömeges oltáshoz" Szereznek hozzá oltást is? Vagy el akarják venni a nem ellenzéki városok adagjait, hogy bizonyítsák, ők mennyivel hatékonyabbak? Az állam igazságosan osztja, amennyi van, azt szétosztja. Hazug moslékosok és csahosaik. Azt hiszitek, mindenki hülye? Megint kavartok, mint midig, a vakcina rendelkezésre állását keveritek az oltópontok számával. Azokat a háziorvosokat, akik nem tudják ugyanazt az oltást beadni a rendelőjükben, amit Budapesten meg az utolsó faluban is meg tud tenni a háziorvos, inkább kirúgni kellene. Vagy netán politikai állásfoglalás az orvosok részéről a zavarkeltés?
zakar zoltán béla
2021. március 16. 16:15
KincseskomáROMi gut ONE?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!