Fekete-Győr már Okoska helyett Tréfinek öltözött a jelmezbálon

2021. március 09. 20:18

Avagy, „ha én lennék a főnök”.

2021. március 09. 20:18
Patkó Endre
Kontra

„Lassan ott tartunk, hogy nem lesz sportértéke Fekete-Győr Andrásról írnunk, hiszen elég bárhol megnyilvánulnia és tök hülyét csinál magából. Az utóbbi pár hétben volt ő már harcos Lenin-fiú, bolsevik, mindenféle szakértő, most pedig főnök. Egyik legújabb facebookos kíírásában ugyanis listába szedte, milyen feladatokat adott volna ki beosztottjainak, ha ő lenne a miniszterelnök. Óriási blama az egész, tele csúsztatással, vegytiszta demagógiával, és hazugsággal. Lássuk tehát ezt a listát néhány kiegészítéssel:

»A lezárásokat legalább két héttel előre bejelentettük volna, hogy fel tudjanak készülni az emberek és a vállalkozások« – két héttel ezelőtt a Momentum egy óriási kampány keretein belül még nyitott volna. Miket beszéltek?

»Nem tiltottam volna meg, hogy az óvodák és az iskolák ügyeletet tartsanak, különösen a járvány alatt nélkülözhetetlen szakemberek (orvosok, rendőrök, ápolók, árufeltöltők, stb.) gyerekei számára« – nos, a kormány sem tiltotta meg. Lesz ügyelet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagirdilsiz
2021. március 10. 09:06
Tréflinek olvastam.
Armageddon
2021. március 10. 07:23
Indokolatlan szájerezés.
balbako_
2021. március 10. 06:11
Izgága kis buzi.
Almassy
2021. március 10. 01:55
Fegya elkapta a Gyurcsány-kórt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!