Fekete-Győr és a Baromságvizsgálat

2021. március 31. 13:45

Egy számottevő közéleti múlt nélküli fiatalember maga sem hiszi el, hogy potenciális választói hitelesnek tartják.

2021. március 31. 13:45
Baxter Hugó Péter
Kontra

„Az ellenzéki pártok figyelemhajhász ámokfutóversenye újabb szintre lépett. Magyar politikus még soha nem (kötötte magát poligráfra) csinált magából ekkora bolondot. Igaz, a verseny szoros, a tétek napról napra emelkednek, de eddig abszolút FeGyőr a befutó. Ha Gyurcsány előveszi Marcit, Jakab Péter a munkásosztály-menüt, Fekete-Győr András sem maradhat bohóc-segédeszköz nélkül. Előkerült hát a figyelemfelkeltő eszköztárból a (kikötözős szerepjáték) poligráfos hazugságvizsgálónak látszó tárggyal való kéjelgés és ennek felnőttfilmes fényben, indusztriális »megcsinálós« zenével való dokumentálása. Tinilányok ezrei borzonganak bele, mikor Bandi azt mondja gyöngyöző homlokkal, drótokkal körbecsavarva, pumpálós technoval kísérve, meredten maga elé nézve: »NEM.«

Persze, hogy nem, Andris. Nem is gondoltuk egy percig sem az ellenkezőjét. Eljutottunk oda, hogy egy, gyakorlatilag mindenféle számottevő közéleti múlt nélküli (ugyanakkor miniszterelnöki ambíciókat dédelgető) fiatalember maga sem hiszi el, hogy potenciális választói hitelesnek tartják, gépi támogatáshoz kénytelen fordulni. Nem csoda, hiszen annyi szamárságot összehordott már FeGyőr az elmúlt hónapokban, hogy az átlag ellenzéki szimpatizánsban joggal merülhet fel a kérdés: ez tényleg ilyen egyszerű teremtés, vagy simán hazudozik és ígérget felelőtlenül, ahogy hagyományosan baloldali politikusok szoktak?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanmacska
2021. március 31. 18:52
Vicc az egész.
mo ching
2021. március 31. 18:14
Gary Ridgway, a Seattle-i sorozatgyilkos is gond nélkül átment a hazugságvizsgálós vallatáson, pedig ő nem is tudta előre a kérdéseket.
Pajzs
2021. március 31. 16:49
Akiknek játszik, azoknál ez a manipuláció fényesen működik! :-( Ez a gond. Mindenki ráment az IQ Light "panelprolikra" és az ő szintjükön játszik. Mondjuk a kormányoldal is. :-( Azoknak egy hazugságvizsgálat maga az űrtechnológia. FBI, CIA... Komoly dolog. Hogy ennek a konkrét embernek, kormányzati felelősség híján, "lopási" lehetőség híján, döntési lehetőség híján... még alkalma sem volt olyasmit elkövetni, amit le kellene tagadnia, arra egy proletár sem gondol. Amitől színjáték az egész.
józan paraszti ész
2021. március 31. 16:23
Még ha csak egyszerű teremtés lenne. De ez egy nagyon buta, aljas, és hülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!