Ez a Jobbik már nem az a Jobbik. Vagy mégis?

2021. március 04. 11:48

A sors fintora, hogy éppen három napja nyilatkozta le Jakab Péter pártelnök, hogy a Jobbik soha nem volt szélsőjobboldali párt.

2021. március 04. 11:48
A Riporter
Facebook

„Tegnap esti hír, hogy egy jobbikos szakértő kezében beindult a füstgránát, és ezért működésbe lépett a tűzvédelmi rendszer a Képviselői Irodaházban. Az Országgyűlési Hivatal szerverszobájában milliós nagyságrendű kár keletkezett.

A Jobbik persze elképesztő magyarázkodásba kezdett, hogy a füstgránátot leltározás közben találták, meg az egész véletlenül történt. A sors fintora, hogy éppen három napja nyilatkozta le Jakab Péter pártelnök, hogy a Jobbik soha nem volt szélsőjobboldali párt, csak megtűrt vállalhatatlan, szélsőjobboldali személyeket. Persze, hát ismerjük már ezt: nem is úgy volt, ők már megváltoztak, sőt nem is ők voltak azok.

Éppen a tegnapi eset mutatja, hogy mennyit változtak ezek a figurák. Semmit. Csak a rend kedvéért: emlékszünk még, hogy volt ennek a kiváló pártnak egy Zagyva György Gyula nevű képviselője? Ő volt az az „úriember”, aki 2011-ben úgy döntött, hogy egy szamurájkarddal megy be a parlament épületébe, és egy sajtótájékoztatón szemléltető eszközként mutogatja. Teljesen normális, nem?

Na hát ilyenek ezek a jobbikos fiúk. Pontosan ugyanazok, akik voltak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2021. március 04. 11:59
Orbán Viktor soha nem volt kommunista besúgó. Orbán Viktor soha nem mondta,hogy csuhások,térdre,imára! Orbán Viktor soha nem volt a Liberális Internacionale alelnöke. Orbán Viktor soha nem volt a Soros Alapítvány ösztöndíjasa. Orbán Viktor soha nem mondta,hogy ne mi kapjuk a legtöbbet. Amikor az Orbán párt a következetességről szónokol:DDDDDDDDDD
Nehidd El
2021. március 04. 11:57
A "nem az a Jobbik" nem azt jelenti, hogy nem militánsak már, hogy nem sok-sok véráldozatot vizionálnak továbbra is a hatalomra jutásuk érdekében, sőt céljaként, hanem hogy most már a (neo)bolsevizmus és szélsőliberalizmus melegítőjében játsszák ugyanezt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!