Én a feladatokat egyenlően megosztó csapatmunkában hiszek

2021. március 08. 17:12

És most arra kérem nőnap alkalmából a férfitársaimat, hogy ők is gondolják végig, hogyan tudnának valódi csapattársként osztozni a feladatokon.

2021. március 08. 17:12
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Én a feladatokat egyenlően megosztó csapatmunkában hiszek, és nem abban, hogy van női házi- vagy ház körüli munka, és van férfi házi- vagy ház körüli munka. És most arra kérem nőnap alkalmából a férfitársaimat, hogy ők is gondolják végig, hogyan tudnának valódi csapattársként osztozni ezeken a feladatokon. És nagyon fontos, hogy ugyan ezeket a gondolatokat most nőnap alkalmából írom, de ne csak nőnapon, hanem az év minden napján így álljunk hozzá a dolgokhoz.

Azt ugyanis nehéz vitatni, hogy sajnos még mindig sokkal több teher és feladat hárul a nőkre a háztartásokban, gyereknevelésben, mint ránk, férfiakra – pedig biztos vagyok benne, hogy mi, férfiak tudunk ennél jobban és többet tenni.

Ráadásul egy ilyen évben, amikor még többet vagyunk otthon, még több a teendő, ez különösen fontos. Nem beszélve arról, hogy a koronavírus miatt extra terhelést kapó szektorokban is sokkal magasabb a nők aránya: elég, ha csak a szakápolókat vagy a pedagógusokat nézzük, ahol a nők aránya 80% felett van. Szóval férfiak, gyerünk, tegyünk többet, legyünk valódi csapattársak, és ne csak az év egyetlen, hanem az év minden napján!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Malvin
2021. március 09. 14:43
Egyre jobban kedvelem FEKETE-GYŐR ANDRÁS-t. Állítólag a jogi egyetemen végzett, miközben, egy általános iskolás szintjén leledző, üresfejű, demagóg kisfiú.
Pipas 3
2021. március 08. 23:53
Nőnap alkalmából köszöntötték fegyőr mancit, meg karigeri juliskát.
VeJoLa
2021. március 08. 22:59
"mi, férfiak" - nem is értem, miért támad ettől röhöghetnékem, ha tőled látom?!
Szerencsi Veronika
2021. március 08. 22:36
Jajjjjjj! és az a sok per, meg akasztás...... semmi idő nem jut a család nőtagjaira. Be nagyon empatikus momentán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!