Donáth Anna jogállami mechanizmust akar

2021. március 23. 22:07

Továbbra is jó lenne, ha a baloldal nem akadályozná a kormány járványkezelését, ha már segíteni nem tud vagy nem akar.

2021. március 23. 22:07
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Brüsszellel, a brüsszeli bürokratákkal, irodistákkal és politikusokkal nem az a baj, hogy végtelen mennyiségű pénzbe kerülnek és még egy hatékony vakcinabeszerzést sem tudnak lemenedzselni. Illetve azért ez baj, de nem ezzel váltanak ki ellenszenvet minden pragmatikus, józan állampolgárból.

Már több, mint 1 éve, hogy a koronavírus-járvány rászabadult Európára. Teljesen váratlanul és felkészületlenül érte a kontinenst a vírus úgy, hogy mi európai polgárok egy komplett járványvédelmi központot tartunk fent Stockholmban. A közös vakcinabeszerzés kudarcát ma már épeszű politikus nem vitatja oldaltól függetlenül. Bergamóból napról napra jöttek a tragikus hírek és az EU vezetés hallgatott.

A bajban mindenki tagállami szintű megoldásokat keresett. Nem, nem azért, mert Európában többségben vannak a nacionalisták. Sokan örültünk volna jól működő közös megoldásoknak, hiszen egységben az erő. A túlkvalifikált brüsszeli vízfejből azonban nem jött a segítség.

A koronavírus megerősítette, hogy a Brüsszelbe került döntéshozók valamiért elvesztik a kapcsolatukat a valósággal. A járvány eddigi tetőpontján, amikor a nyugati gyártók nem szállítják a megígért mennyiségű vakcinát és rekordokat dönt a halálos áldozatok száma, akkor Donáth Anna legnagyobb gondja, hogy jogállami mechanizmust indítson.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
01234567890
2021. március 24. 10:14
Pártunk és kormányunk kiválóan irányítja az országot, mivel teljhatalma van az ellenzék csak a nyálát tudja verni. Ezüstérmesek vagyunk (EU) az oltottságban és az elhalálozásokban. Mindenről az ellenzék tehet, az esetleges havazásról is. 1 millió főre eső elhalálozások: Csehország 2355 Magyarország 1965 Bekgium 1958 Egyesült Királyság 1853 Olaszország 1753 Szlovákia 1683 USA 1675 Spanyolország 1577 Franciaország 1421 Románia 1172 Az ellenzék fegyveresekkel akadályozza meg az oltakozást, megszervezi az árvizet, nyáron a szárazságot, repülőgépekről rovarkártevőkkel árasztja el az országot, természetesen Soros irányításával. Az ellenzék tehet arról, hogy Laurentius barát közel 500 000 milliót kuporgatott össze a gázszerelésével. A királyi TV-ben ugyanazt látjuk, mint 50 évvel ezelőtt, némely esetekben 70 évet is visszalépett.
CirmoS
2021. március 24. 10:06
2015-ben elkezdték a trógerek a barbárok bevándoroltatását. Úgy nem sikerült, ahogy szerették volna! Ebben nagyon nagy érdeme van Orbánnak! Köszönjük! Ezzel a vírussal meg vakcinatémával is tetten érhető, hogy mi Brüsszel célja! Minél több európai halála! Kell(ene) a hely a niggereknek, meg a többi söpredéknek! Brüsszel tömeggyilkos! Le kell csukni őket a járvány után! Nem kell itt félre beszélni kérem! Teljesen egyértelmű, hogy mit művelnek!
Rugán
2021. március 24. 09:54
Amit Donáth Cicuka akar annak semmi köze a joghoz, hanem a megbízóik, pénzelőik hatalmának biztosításához, akik a multik és nemzetközi pénzügyi körök, persze a jog mint spanyolfal kerül ide a napi politika asztalára.
zsoltkom2
2021. március 24. 08:17
A mi Botsinkay Gáspárunkat... miniszterelnökünket eddig az tartotta életbe a siker hullámán, hogy mindennek és mindenkinek behódolt, aki hagyta ősei családpolitikáját. Tehát... se el nem futott se fegyvert nem fogott, ha jött az ellenség. Hanem megteremtette a körülményeket, hogy hagyják őt gazdagodni és jogot tiporni. De a miniszterelnökünk nem ismer mértéket. Még Covid-járvány és rendeleti kormányzás idején is maszekol. Ez nem járványkezelés, hanem oroszok...kínaiak... törökök... magyar várfoglalása egy kis mai magyar miniszterelnöki segédlettel. Közösen jogot fosztanak itt nálunk... most. Így hát fontos szerepe van Donáth Annának és az ellenzéknek, hogy Mo. jogállammá váljon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!