Deutche Welle – Így készíts otthon pornóvideót

2021. március 17. 12:18

A piaci vákuumot olyan oldallal orvosolják, ahova jó fizetésért bárki otthoni pornóvideókkal is regisztrálhat.

2021. március 17. 12:18
Varga Gergő Zoltán
Varga Gergő Zoltán
Vasárnap

„A Deutche Welle »arcbőrnyúzó« ferdítéseiről nem is oly rég olvashattunk idehaza. A kollektív erkölcs abszolút mélypontra süllyesztésén munkálkodó német srácok újfent előkerültek, hála az egyik legnagyobb magyar liberális lap szorgos újságíróinak. A tartalmat akkora képpel pakolták ki egyik rovatuk címlapjára, hogy talán csak mínusz tizenötös dioptria alatt siklottam volna át felette. De a szemem jó, és foghattam a fejem – már megint.

A pandémia miatt négyszeresére növekedett a pornófogyasztók száma, a piaci vákuumot pedig egy olyan oldallal igyekeznek orvosolni, ahova bárki, tisztes fizetésért cserébe – home made pornóvideókkal – tartalomkészítőként is regisztrálhat. Milyen jó már, hogy a járvány miatt keresetüktől eleső emberek otthonról is könnyedén pótolhatják a kieső apanázst. Hát megmentik a német gazdaságot! És még a szükséget szenvedő embereken is tudnak segíteni.

A videóinterjúban nem csak mezei pornófilmrendezőt (egy fiatal hölgyet egyébként, csakhogy adjunk egy kicsit a sztereotípiáknak is) meg pornóoldal-tulajdonost szólaltattak meg, hanem egy-két »alvállalkozót« is leakasztottak a kisfilm kedvéért (természetesen a szivárvány színskála minden árnyalata megjelenik), akik egyébként gyermeki lelkesedéssel számoltak arról be, hogy bár lehet, »talán picit exhibicionisták«, mert nagyon élvezik, hogy mások nézik őket, de amúgy meg királyság van, hisz többet keresnek, mint a koronavírus-járvány előtt a nyolcórás munkájukkal.

A videóban olyanok is elhangoznak, hogy az emberek már »másfajta intimitásra« vágynak, és hogy az egész piac amúgy is kezdett az amatőr pornós vonal felé elmozdulni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ben Jeremiah
2021. március 18. 08:06
- Helló, Herr Schneider! Milyen az új munkája? - Ne is kérdezze. Tele van vele a tököm.
Volocsájev nem eshet el
2021. március 17. 22:26
Gréci Zsolt jelentkezett már a magánszámával a DW-nél?
Vakfolt
2021. március 17. 19:35
"A pandémia miatt négyszeresére növekedett a pornófogyasztók száma" Vajon mi okozza ezt? Hiszen otthon van anyu is, éppen csökkennie kellene.. vagy ez azok miatt van, akik nem tudnak elmenni a szeretőjükhöz?
Falfirka
2021. március 17. 19:04
az új németek is jelentkeznek majd, de sajnos abból nem lesz látható semmi a csador miatt. a régi németek meg mind niggerekkel, mert az a tuti tuti tuti. borzalom hová süllyedt ez a nép.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!