Egy lájk miatt képes kirúgatni a sportriportereit?

2021. március 23. 09:34

Tényleg érzik a vesztüket.

2021. március 23. 09:34
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Hrutka János esete után most a Junior Príma-díjas fiatal kommentátort, Lukács Viktort távolították el a köztévé sportcsatornájától, csak mert lájkolta Gulácsi Péter #családazcsalád Facebook-posztját. Vajon mennyire bízik magában az a hatalom, ami egy lájk miatt képes kirúgatni a sportriportereit?

Tényleg érzik a vesztüket...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2021. március 24. 11:02
nem a vesztüket érzik barátom, hanem rájöttek, hogy a puhapöcs politika nem vezet sehová- Mégis mivel ajándékozzák meg az ellenfelet? habostortával és mézes csokival? érdeklődjön Horn Gyuláék csapatában, ki mindenkit rugdaltak ki 94-ben, mert rosszul köszönt a liftben.
Ben Jeremiah
2021. március 24. 09:27
Érdekes jelenség ez a fegyőr. Olyan, mintha buta lenne, de nagyon. 1. Felháborodik, hogy egy adott rendszer kirúg valakit, aki a rendszer ellen beszélt. (Ez az ő interpretációja, ám legyen. Egy homokozólapátnak is van joga a saját gondolataihoz.) 2. Közli, hogy ha ő lesz az első titkár, akkor mindenkit tömlöcbe csukat, aki a rendszer ellen beszél. A kettő között mi történt vele? Szerintem semmi, épp olyan buta maradt, mint volt.
rókabácsi
2021. március 24. 09:08
te meg elveikért képes vagy megölni másokat!
akiaki
2021. március 23. 23:57
ez buta mint a fa
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!