Álljon itt négy pályamunka a hegyvidéki turulemlékmű modernizálására

2021. március 04. 10:25

Lukácsi Katalin rendkívül szexi, angyalszárnyú mellszobra például új, könnyedebb mederbe tereli a tömeggyilkosságokról szóló diskurzust.

2021. március 04. 10:25
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Álljon itt négy pályamunka a hegyvidéki turulemlékmű modernizálására:

1. A megbélyegzett kóser turul múlhatatlan mementója annak a gyalázatnak, ahogy a magyar állam saját polgáraira támadt, és ahogy magyarok zsidó származású szomszédaikra támadtak. A horgas csőrű, hatágú csillagot viselő madár szobra arra is emlékeztet, hogy zsidók tízezrei haltak meg az első világháborúban a hazájuk szolgálatában.

2. Kun páternek, a nyilas terror arkangyalának emlékműve véget vet a kettős beszédnek, a tagadásnak és a hazudozásnak. A szélsőjobb megkapja a maga életnagyságú idolját: a huszonhétszeres rablógyilkost. Az ő szobra alatt őszintébben hangzik majd, hogy „kitartás”, meg hogy „becsületünk a hűség”, s végre vissza lehet vésni a nyilasok neveit a szobor talapzatába, amelyeket Pokorni Zoltán és a fideszes cancel culture oly sokak fájdalmára eltörölt.

3. Lukácsi Katalin rendkívül szexi, angyalszárnyú mellszobra új, könnyedebb mederbe tereli a tömeggyilkosságokról szóló diskurzust. A holokauszt-infuencer provokatív és kétségtelenül nagyon vonzó meztelenkedése egyszerre feledteti el a turul történelmileg terhelt emlékét, s viszi tovább a kegyeletsértési tradíciót, így képezve folytonosságot a Hegyvidéken.

4. A hetvenhét évvel ezelőtt lezajlott borzalmak igazi áldozatának, Pokorni Zoltánnak a szobra a történtek végső értelmének, az erkölcsi dilemma súlya alatt görnyedő polgármesternek állít emléket. „Ér-e az ártatlanul lemészároltak iránti kegyelet egy polgármesteri széket?” – töpreng az emberarcú városvezető. Az emlékmű egyszerre jeleníti meg a vérző szívű liberálisnak, a felelős politikusnak, az őrlődő értelmiséginek, a nyilasunokának, a NER-lovagnak és a Hegyvidék örökös urának vonásait, akinek miniszterség és pártelnökség helyett nem pusztán be kell érnie egy nagyon gazdag kerület vezetésével, de még a bitang Ács Dániel is vadászik rá, hogy mindenféle történelmi bűnöket a nyakába varrjon. Szobra a XII. kerület lakóinak szerény igazságtétele a polgármester úr által elszenvedett gyötrelmekért.”

Forrás: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibitron
2021. március 05. 05:35
Elsok kozott kerdeztem ra erre a " anyam holokauszt tuleko volt" dologra. Senki nem tudta mi ez...trollkodas vagy coming out?... parhuzamot vomtam e kozott es a tartos mediadzereokese kozott mar lassan 15 eve. Erre nem kitiltottak a fb oldalarol? Pedig nem is ott tettwm fel a kerdest oda nar reg nwm irhattam:) a szolasszabadsag nagy vedelmezoi....tudnek meselni puzserrol..kozeli ismerosei akartak szervezbi egy kommentelo vs puszer vitat. Engem is be ajartak szerv ezni. Fel is vettem a kapcsolatot a vita helyevel de pr lefujta a vegen. A batror megnondoember..
libbantkommunista
2021. március 05. 05:03
Hagyd már ezt a turulszobrot, inkább ásd bele magad a szovjetek rémtetteibe, málenkij robot, Recsk és társai. A nyilasok hozzájuk képest elsőbálozó kislányok.
figyelő4322
2021. március 04. 23:57
Az a benyomásom a Puzsérról már egy ideje, hogy úgy hülye, ahogy van! Túl kegyes voltam hozzá... Most is hülyül még, de egyre inkább az elrejtett, bujkáló PATKÁNY kukucskál ki belőle...
Gullwing
2021. március 04. 18:09
Mi a fasz, ez a törtzsidó nyugodtan zsidózhat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!