A WHO európai irodájának igazgatója nagyra értékeli a magyar védekezést

2021. március 11. 18:19

Telefonos egyeztetésünk során tájékoztattam igazgató urat az eddigi tapasztalatainkról.

2021. március 11. 18:19
Kásler Miklós
Facebook

„Hans Kluge, a World Health Organization (WHO) európai irodájának igazgatója nagyra értékeli a járvánnyal szembeni védekezés magyar erőfeszítéseit.Telefonos egyeztetésünk során tájékoztattam igazgató urat az eddigi tapasztalatainkról, illetve a magyar emberek európai szinten is kiemelkedő átoltottsági arányáról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. március 12. 03:22
Közben: "A Szociális Területen Dolgozók Szakszervezete Müller Cecíliát is megkereste levélben már január végén, DE AZ ORSZÁGOS TISZTI FŐORVOS VÁLASZRA SEM MÉLTATTA ŐKET. Újabb levelükben ismételten felhívták arra a figyelmet, hogy a vonatkozó 1993-as törvény egyértelműen kimondja, hogy a szociális ellátásban dolgozók nem csak a zárt intézményekben dolgozókat jelenti, így az alapszolgáltatást nyújtóknak is járna az oltás. Voltak, akik a szociális ügyekkel gyakorta foglalkozó Ungár Péterhez fordultak, az LMP-s képviselő pedig két kérdést is intézett Kásler Miklóshoz arról, hogy miért nem oltják a szociális alapellátásban dolgozókat, és mikor kaphatják meg a vakcinát. A miniszter helyett Rétvári Bence államtitkár felelt: két szóról-szóra megegyező választ küldött Ungár Péternek, amelyből nem derült ki a kért információ. (....) Az alapszolgáltatásban dolgozókról szót sem ejt, bár rájuk vonatkozott a kérdés. Az államtitkár még felsorolja, hogy hány liter fertőtlenítőszert és mennyi maszkot osztottak ki a szociális területen dolgozóknak, leírja, hogy „a baloldalra nem lehet számítani”, és hogy „a kormány minden szükséges intézkedést megtett”. Az tehát nem derül ki, hogy a szociális alapellátásban dolgozók miért maradtak ki az oltási tervből, és hogy korrigál-e a kormány, vagy a veszélyeztetett emberekkel dolgozóknak várniuk kell a sorukra, mint mindenki másnak. Úgy kezelnek minket, mint a kálót, pedig diplomával, több évtizednyi szakmai tapasztalattal is kevesebbet keresünk, mint egy áruházi pénztáros, és ezzel nem azt mondom, hogy a pénztárosok ne érdemelnék meg a fizetésüket – összegezett keserűen egy szociális szakember." https://24.hu/belfold/2021/03/11/szocialis-ellatas-oltas-koronavirus/
Vakfolt
2021. március 11. 21:33
Egy ilyen magyaros menekülőlovaglásból hirtelen rajtaütéssel nem tudnak mit kezdeni libicsókáink, még ott tartanak, hogy azt mondta Órbán, hogy a hétvégén beoltunk mindenkit a Marsig, de aztán nem, és akkor úgy összeomlottunk, hogy másodikok vagyunk a fincsiben. Plöfd.
zakar zoltán béla
2021. március 11. 20:58
draratódrvargazoltándrvadaidrvágódrbarkóczidrkincsesdrkomáromidrapróunokadrdemiszdrgumilövedék..........drhontalanok..........hétfőn pofa be!
makapaka2
2021. március 11. 18:33
EZÉRT VADULTAK MEG A LIBERÁLBOLSIK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!