A szigorítások üzenete

2021. március 04. 17:54

Abba kell hagyni a lopást, és itt az ideje kormányozni!

2021. március 04. 17:54
Jobbik Magyarországért Mozgalom
MTI-OS

„A nyitás szempontjából döntő fontosságú, hogy mit szeretnének az emberek« – mondta Gulyás Gergely a teljes lezárások bejelentésének napján. Aki valamilyen oknál fogva csak most csöppenne bele az orbáni valóságba, valószínűleg nem hinne a fülének: a nyitásról hadoválnak, miközben épp zárnak? Az emberek majd eldöntik, miközben pont az ő életük további korlátozása van napirenden?

A legújabb szigorú korlátozások bevezetése igazolja, hogy csak egy a fix: a kormányzati szemfényvesztés. Mert az Orbán-kormány eddigi válságkezelése totális kudarc.

Ha a kormányt nem a keleti szajréval való üzletelgetés érdekelné, hanem a valódi járványkezelés, akkor ingyenesen és széleskörűen tesztelne, és nem verné szét az egészségügyi ellátást új törvényekkel a járvány kellős közepén. Persze a Maldív-szigetekről nézve mindjárt nem tűnik olyan problémásnak a helyzet, a lényeg, hogy ne derüljön ki, kik adják egymásnak a kilincset a NER luxus nyaralóhelyén, és kik pakolgatnak a hatszázezres luxusbőröndökbe Ferihegyen.

A néppárti Jobbik továbbra is felelősségteljes járványkezelést követel, a mostani szigorítások csak még indokoltabbá teszik korábbi követeléseinket: Orbánék hagyjanak fel a folyamatos és gátlástalan közpénzlopással, és segítsék meg a magyar családokat! Mert azt már tudjuk, hogy ismét bezárják a magyarokat, de azt nem tudjuk, hogy ki fogja fizetni a munkából kieső magyar szülők és munkavállalók bérét és a magyar kis- és középvállalkozók folyamatos bevételkiesését!

Szóval itt az ideje abbahagyni a lopást, és ideje lenne kormányozni!

(MTI-OS)

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2021. március 05. 12:17
Ávós nyilas szarházik!!!!!!
VeJoLa
2021. március 05. 09:30
A Jobbik olyan, mint Móricka, mindenről ugyanaz jut az eszébe! Vigyázat! Ez így maradna akkor is, ha netán hatalomra kerülne!
Feri70
2021. március 05. 09:11
"Abba kell hagyni a lopást, és itt az ideje kormányozni!" Ezt a mondatot, 2006-ból vettétek elő? Azt hiszitek ami akkor valóság volt az ma is az? Mire alapozzátok? Tényleg mondja már meg valaki, hogy hogyant tud lopni a Fidesz, ha mégis marad mindig mindenre elég pénz?
formaegy
2021. március 05. 07:20
Az a Jobbik beszél lopásról, akik átverték az embereket több, mint 100 milliót csalt ki tőlük, és zsebre vágták.))) Pofa az van, de ezt tudtuk is.))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!