A NER-es vendégeink soha, semmilyen panasszal nem éltek az interjúikkal kapcsolatban

2021. március 28. 21:34

A nem-NER oldalról többedszerre futunk bele olyan helyzetekbe, hogy el sem hiszem.

2021. március 28. 21:34
Gulyás Márton
Tumblr

„Míg a »legszemét-szarabbnak«  gondolt NER-es vendégeink soha, semmilyen panasszal nem éltek az interjúikkal kapcsolatban, soha, semmilyen változtatási követeléssel, cenzúrával nem álltak elő az interjút követően, addig a nem-NER oldalról többedszerre futunk bele olyan helyzetekbe, hogy el sem hiszem: adásnapon lemondott interjú (nem váratlan élethelyzet, eü okok miatt, hanem mert teleszarta a gatyáját a közélettel kapcsolatban amúgy sarkos, éles megállapításokra bármikor kapható popcsillag) hogy a legjobbat ne is említsem, amikor a legutóbbi alanyom konkrétan meg akarja vágni a már saját igényei szerint (külső helyszínen, sminkese-fodrásza, amit akarsz, berendelve) készített interjúját (!).

Ráadásul olyan személyisége a magyar médiának, aki híresen kényes a szakmai integritására – csak épp képtelen ezt az őt kérdező számára is biztosítani, mert azt magasról leszarja.

Eddigi életemben dolgoztam a magyar színházi, filmes, politikai és most a média világában. Ez utóbbi minden kétséget kizáróan a legsúlyosabban fertőzött a poszt-kádárista technokrácia/elit átmentett privilégiumaitól, és fogalmam sincs hogyan kellene ezzel megküzdeni, vagy reagálni rá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2021. március 30. 07:59
ez csak trükk. semmi konkrét mondás egyik oldalról sincsen, az érdeklődést akarják felkelteni. majd, ha már ötmillióan akarják megnézni a beszívott, csíkos zokniban ugráló bohócokról szóló propagandafilmet, elérhetővé teszik. azt is megkockáztatom, hogy a freeszfe ügyekben a marcinak mélyebb a hangja mint a hökös gyereknek. marci már az akciózásra való felkészítésükben is részt vett.
NTLLK
2021. március 29. 15:35
Marcika! Még a végén kiesel a pixisből!
johannsebastian
2021. március 29. 14:48
Hát... Marcikám... jó reggelt!
jobbközépen
2021. március 29. 14:45
"Canis canem edit"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!