A molyként repkedő Gyurcsányné és a zord valóság

2021. március 12. 18:00

Mint a pólómeccseken a víz alatt egymást rugdosó, meggyötrő játékosok, a szivárványkoalíció szereplői sem kímélik egymást.

2021. március 12. 18:00
Kruppa Géza
Magyar Nemzet

„Nincs oltási terv, de megbukott! – a DK elnökének e logikai tótágast álló kijelentése akár a szivárványkoalíció közös szlogenje is lehetne. Szimpatizánsaik között szép számmal vannak olyanok is, akik már megkapták az áhított injekciót, mégis tovább ócsárolják a kormány minden lépését. Eközben a nálunk nyugatabbra élő több tízmillió kortárs irigykedik ránk, mert nekik a hiánycikknek számító vakcinára még hosszú heteket, hónapokat kell várniuk.

A koronavírus-járvány harmadik hullámának csillapítására bevezetett korlátozások ellenére az országban nagy a nyüzsgés, jövés-menés. Például a honvédség öt oltásra berendezett autóbusza járja a vidéket, hogy az utazó orvosok közreműködésével naponta újabb 750 ember kaphassa meg az oltást. Felkerekedett a kormány óvintézkedéseire fityiszt mutatva az önfejű Dobrev Klára is, hogy egyfajta tavaszi hadjáratként ellenzéki politikusokat győzködjön, hová tegyék az x-et a 2022-es választáson.

Azonban mint a pólómeccseken a víz alatt egymást rugdosó, meggyötrő játékosok, a szivárványkoalíció szereplői sem kímélik egymást. Mindegyikük rúg, harap, ahol éri a másikat. A nagy adok-kapok közepette Gyurcsány felesége könnyen abba a tévhitbe eshet, mint a viccbeli gyerekmoly. Hazatérve eldicsekedett: »Képzeld mama, milyen népszerű vagyok! Amerre csak repülök, mindenhol megtapsolnak az emberek.«

Hasonló módon járt annak idején a Dobrev-Apró nagypapa főnöke, Rákosi Mátyás is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopa
2021. március 13. 11:58
Nem moly az, hanem köpőlégy.
nyugalom
2021. március 12. 22:10
Mint egy utolsó hontalan a piros tornacipőjében! Katasztrofalis! Brüsszelben!
nyugalom
2021. március 12. 22:07
Komaromi es falus ülnek mellette! Hazug apró bolgar libsi!
Korrupt Kornél
2021. március 12. 21:11
gyurcsányné koronavírusa csak akkor igazolódhat be, amikor orvosi papírral, kimutathatóan bizonyítja -nem benyaló orvostól- hogy a véréből kimutatható a vírus ellenanyaga. Addig nem hiszem el! -és sokan mások sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!